Камалія вперше зізналася, скільки "пластик" зробила

2 жовтня 2024, 21:49
119
Також співачка розповіла, що ще хотіла б змінити у своїй зовнішності.
Камалія
Камалія новини - Камалія розповіла про пластичні операції / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Українська співачка Камалія перестала приховувати, що вдавалася до допомоги пластичних хірургів для корекції зовнішності. Щоправда. на відміну від багатьох, на операційний стіл вона потрапила через нещасний випадок, а не через невдоволення своєю зовнішністю.

Про це артистка розповіла в інтерв'ю виданню "Фокус". Незабаром після народження дочок Камалія почала приводити свою фігуру в норму. Після активної прогулянки в спортивному костюмі для схуднення, вона виявила на своєму тілі кропив'янку, відчула сильне запаморочення і втратила свідомість.

Після цього співачка опинилася на операційному столі - під час падіння вона сильно розбила собі обличчя: рану над оком довелося зашивати, а ніс - коригувати за допомогою пластики.

відео дня

При цьому Камалія зазначає, що була б рада повернутися до своєї колишньої зовнішності, адже задоволена тим, який вигляд вона має. Єдине, що співачка хотіла б у собі змінити, це груди, але ця операція для неї під забороною за медичними показаннями.

"У мене ніколи не було думок робити пластичні операції. Можливо, з часом щось підкоригувати, але спеціально переробляти — ні. Хотіла зробити груди, але мені не можна, оскільки чотири роки тому я перенесла онкологічне захворювання молочних залоз. Загалом, я задоволена своєю зовнішністю. Уваги чоловіків мені вистачає, шанувальників багато. Компліменти говорять і чоловіки, і жінки. Уваги мені достатньо. Тож усе добре!" - каже знаменитість.

Хто така Камалія

Камалія - українська поп-виконавиця, акторка, модель, автор-виконавець. Заслужена артистка України.

За даними Вікіпедії, кар'єра Камалії як співачки розпочалася 1993 року на фестивалі "Червона Рута". Після цього вона поїхала до Москви, де перемогла в конкурсі "Телешанс".

У 2004 році Камалія була удостоєна звання Заслуженої артистки України. Переможниця конкурсу "Місіс Світу" 2008 року. У 1999 році авторська пісня Камалії "Люблю тебе" - була визнана переможцем фестивалю "Пісня року".

Камалія
Хто така Камалія / інфографіка: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що популярна світська журналістка Аліна Доротюк потрапила в автомобільну аварію, внаслідок якої її автомобіль зазнав серйозних пошкоджень.

Також син Діми Коляденка, музикант Пилип Коляденко, зізнався, що вже давно одружений, і розкрив подробиці про шлюб і свою непублічну обраницю.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти