StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

"Чий Крим": Віра Брежнєва потрапила у великий скандал і розлютила українців

2 жовтня 2024, 04:30
166
Віра Брежнєва потрапила під хвилю критики.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва перейшла на російську мову / колаж: Главред, фото: instagram.com/ververa/

Українська співачка Віра Брежнєва, яка тривалий час жила і працювала в країні-окупанті РФ, але все ж підтримала Україну в 2022 році, звернулася до фанатів російською мовою.

У своїх соцмережах співачка поскаржилася, що змушена скасувати великий гастрольний тур Європою. Хоча квитки досить активно розкуповувалися, але своїх зобов'язань не виконали організатори концертів.

відео дня

"Після деякої паузи, під час якої моя команда намагалася врятувати ситуацію, я змушена оголосити про скасування туру, запланованого на листопад, з вини організаторів. І планування нового - на весну", - написала Брежнєва.

Підписники співачки звернули увагу, що вона знову перейшла на мову країни-терориста і висловили своє засмучення:

"Віра, а Крим чий?";

"Згадала російську";

"У Росію збираєшся?"

Хто така Віра Брежнєва?

Віра Брежнєва - українська співачка, актриса і бізнесвумен. Колишня учасниця поп-групи ВІА Гра (2003-2007). У жовтні 2023 року розпочала музичний проєкт під псевдонімом VERA. Мала успіх у РФ, однак після 24 лютого 2022 року висловила чітку антивоєнну позицію і обірвала зв'язки з країною-окупантом.

Віра Брежнєва - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно донька Віри Брежнєвої Сара Кіперман зізналася, що навчається в Женеві. Також Сара зазначила, що своїми професіями мрії вона вважає зовсім не дизайн, а справу криміналістів, детективів і судмедекспертів. Втім, у дівчини є в запасі ще кілька років, щоб остаточно визначитися, чим вона хоче займатися в житті.

А також раніше Віра Брежнєва заінтригувала фанатів новим знімком і натякнула на новий роман. На своїй сторінці в соцмережах Брежнєва показала знімок, на якому видно її ногу в туфлях-човниках і поруч чоловічу ногу в коричневому черевику.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти