StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Який вигляд має зять "мами Вєрки Сердючки" Білоконь - зворушливий момент на фото

7 червня 2024, 00:47
757
Єдина донька Інни Білоконь нарешті перестала приховувати обличчя чоловіка.
Інна Білоконь із сім'єю
Дочка Інни Білоконь вперше показала обличчя чоловіка / колаж: Главред, фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna, instagram.com/makohonyana_

Поки Інна Адольфівна мріє видати заміж свою епатажну доньку Вєрку Сердючку, акторка Інна Білоконь, яка її грає на сцені з Андрієм Данилком, вже встигла навіть стати бабусею. Її єдина донька Яна у квітні народила дівчинку.

Донька зірки намагається дотримуватися непублічності, тому про її особисте життя практично нічого не відомо. У листопаді 2023 року вона зіграла весілля із загадковим чоловіком.

Його особистість Яна ретельно приховує. Однак нещодавно у своєму блозі в Instagram вона нарешті показала, який вигляд має її обранець.

відео дня

Донька Інни Білоконь опублікувала весільне фото з чоловіком. Вона залишила знімок без підпису, проілюструвавши його лише емодзі у вигляді знака нескінченності.

зять Інни Білоконь
Дочка Інни Білоконь вперше показала обличчя чоловіка / instagram.com/makohonyana_

Хто така Інна Білоконь?

Інна Білоконь - українська акторка, комедіантка. Найбільш відома виступами у творчому амплуа мами Вєрки Сердючки Інни Адольфівни, яка всюди супроводжує співачку з 2004 року. Близька подруга шоумена Андрія Данилка.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український письменник, поет і лідер гурту Жадан і Собаки Сергій Жадан повідомив, що вступив до ЗСУ, і показав перші кадри з військових навчань у формі та зі зброєю.

Також музикант, комік і волонтер Володимир Дантес здивував андрогінним луком у стилі старого Голлівуду з яскравим макіяжем, накладними віями і діамантами. Мережа зустріла його перетворення неоднозначно.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти