StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як зараз виглядає красень-Супермен з серіалу "Таємниці Смолвіля"

25 серпня 2023, 00:01
4211
З гарненького хлопчиська Том Веллінг перетворився в серйозного чоловіка, в якому лише глибокі синьо-зелені очі видають колишнього "Кларка Кента".
Тома Веллінга
Том Веллінг в серіалі "Таємниці Смолвіля" зіграв Кларка Кента / Супермена / колаж: Главред, фото: imdb.com

З усіх серіалів, заснованих на вигаданому всесвіті коміксів DC, особливе місце займають "Таємниці Смолвіля", що оповідають про юність і становлення Супермена - героя з планети Криптон, що володіє суперздатностями.

У вигаданому провінційному містечку Смолвіль на місці аварії літаючої тарілки Джонатан і Марта Кент знаходять немовля, якого вони усиновляють. Хлопчик, якого назвали Кларком, з дитинства має неймовірну силу і невразливість. Батьки розуміють, що це пов'язано з його позаземним походженням, та зберігають таємницю від усіх.

Тим часом Кларк росте і міцніє. Він веде життя звичайного підлітка, поки на Смолвіль не обрушується метеоритний дощ, який дарує деяким людям незвичайні здібності. Багато хто використовує їх зі злим умислом, і тоді Кларк в компанії друзів починає протистояти поганцям.

відео дня

Захоплюючий серіал, в якому підліткова драма химерно переплітається з науковою фантастикою, протримався 10 сезонів, 10 років, що зробило "Таємниці Смолвіля" другим серед найдовших американських науково-фантастичних серіалів.

Головну роль в серіалі зіграв Том Веллінг - актор-дебютант, який до кінокар'єри був моделлю для таких модних брендів, як Tommy Hilfiger, Abercrombie & Fitch і Calvin Klein. Красунчик з синьо-зеленими очима, мужнім підборіддям, високими вилицями і буйною шапкою темного волосся моментально полюбився глядачеві. За роль Кларка Кента/Супермена Уеллінг був номінований на премію "Сатурн" як кращий телеактор п'ять років поспіль - з 2002 по 2006 рік.

Тома Веллінга
Том Веллінг в ролі Кларка Кента / Супермена в серіалі "Таємниці Смолвіля" / imdb.com

Паралельно з серіалом тому знявся в декількох фільмах, після завершення "Таємниць Смолвіля" він ще кілька разів повертався до ролі, яка стала доленосною.

Втім, оглушливого успіху Супермена Веллінг так і не повторив. Зараз на його рахунку 18 ролей в теле- і кінопроєктах. Найяскравішими можна назвати роль Маркуса Пірса в серіалі "Люцифер" і Вінсента Корбо в серіалі "Професіонали", де його партнером став оскароносний Брендон Фрейзер.

Між тим Тому Веллінгу зараз вже 46 років. Він виховує двох дітей, і періодично знімається в проєктах, в яких він сам зацікавлений. Актор зазначає, що ніколи не прагнув до слави заради слави. Він хоче добре виконувати свою роботу, а потім повертатися додому і жити своїм приватним, прихованим від сторонніх очей, життям.

Тома Веллінга
Як виглядає Том Веллінг зараз / imdb.com

Раніше Главред розповідав, як зараз виглядає улюблена наложниця фараона Анк-су-Намун з фільмів "Мумія" - венесуельська акторка і модель Патрісія Веласкес.

Також ми пропонує зануритися в історію життя чарівного Даніеля з фільмів "Таксі", якому доля підготувала не тільки пізню славу і багатство, але навіть в'язницю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти