StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як з цим жити: дітей Кіркорова захейтили в школі через нові сідниці татуся

11 грудня 2023, 13:47
Діти Кіркорова страждають через витівки їхнього батька.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров ганьбить власних дітей / колаж: Главред, фото: instagram.com/fkirkorov_fan_bg

Скандально відомий поп-співак і досвідчений путініст Філіп Кіркоров, який останнім часом змінив себе до невпізнання в гонитві за молодістю, травмує не тільки своїх шанувальників, а й власних дітей.

Про те, що його діти в школі стикаються з булінгом, Кіркоров розповів в подкасті блогера і репера Ельдара Джарахова на YouTube.

За словами путініста, новим приводом для хейту однокласників стала недавня пластика артиста. Якраз в грудні минулого року посміховисько-Кіркоров ліг під ніж пластичного хірурга. Він змінив своє обличчя і зад, яким потім став трусити перед своїми глядачами.

відео дня

В результаті дісталося дітям Кіркорова - Мартіну і Аллі-Вікторії. За словами Кіркорова, їх однокласники в школі говорять про те, що вдома на кухні обговорюють батьки:

"Іноді мої приходять з якимись: "Тато, а правда, що тебе тітка помацала за попу, а попа виявилася штучною?" Це Собчак, коли було інтерв'ю у мене. Я кажу: "Дитинко, ну це хайп, шоу-бізнес. Тітка не зі зла". Вона: "Як з цим жити, вона ж взяла тебе за попу... мене хейтять в школі", - розповів Кіркоров.

"Працюємо над цією темою. Бути дітьми артистів - це дуже непроста місія", - додав Кіркоров.

Нагадаємо, раніше Кіркоров потрапив на очі журналістам у жахливому вигляді. , Кіркоров з'явився на мюзиклі "Москва сльозам не вірить" і навіть не став виходити до журналістів і спілкуватися з ними. Пізніше Кіркоров замінив на VK квартирника Леоніда Агутіна, якого госпіталізували в лікарню з тромбом. Кіркоров виступив на заході. І там теж ховав свою щоку.

Відзначимо, що Філіп Кіркоров продовжує намагатися переконати своїх недалеких фанатів в тому, що він не робив собі пластичні операції на сідницях. Про це він заявив у розмові з одним з російських пропагандистських ЗМІ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти