StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Jerry Heil зізналася, який відомий чоловік допоміг їй побудувати кар'єру

8 серпня 2024, 19:54
370
Джеррі Хейл згадала, завдяки кому її вперше почули тисячі поціновувачів музики.
Jerry Heil, Святослав Вакарчук
Jerry Heil новини - Джеррі Хейл розповіла, що її пов'язує зі Святославом Вакарчуком / колаж: Главред, фото: instagram.com/thejerryheil

Українська співачка Jerry Heil є чудовим прикладом self-made артиста, який за вельми короткий термін домігся визнання не тільки у своїй країні, а й за її межами. Втім, нещодавно Джеррі зізналася, що у неї на початку кар'єри був впливовий "помічник".

Свій шлях вона починала, як кавер-виконавиця - свої пісні вона викладала в соціальних мережах. Тоді-то на неї і звернув увагу Святослав Вакарчук. Його співачка вважає людиною, яка дала сильний поштовх у її сольній кар'єрі.

"Зараз мене вже знають як артистку та виконавицю власних пісень, проте ті з вас, хто зі мною з самого початку, памʼятають кучеряву Джеррі Хейл в светрі і той щасливий день, коли 8 років тому саме Святослав вперше дав сильний підйом моїй карʼєрі, тоді ще як кавер виконавиці, яка тоді виконала "Я так хочу до тебе". Святослав запостив це в твітер, і тисячі людей так вперше почули про мене", - поділилася спогадами Гейл у своєму блозі в Instagram.

відео дня

Вона також опублікувала кілька зворушливих знімків з Вакарчуком, і анонсувала дует з Океаном Ельзи. "Не роздумувала ні хвилинки, коли Святослав запропонував долучитися", - каже Jerry Heil.

Jerry Heil, Святослав Вакарчук
Jerry Heil новини - Джеррі Хейл розповіла, що її пов'язує зі Святославом Вакарчуком / колаж: Главред, фото: instagram.com/thejerryheil

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше зіркова стрибунка Марина Бех-Романчук вперше зізналася, чому не завела дітей після того, як вийшла заміж за олімпійського чемпіона Михайла Романчука.

Також стало відомо, який вигляд мав візажист Єгор Андрюшин до трансформацій. Артист показав свої підліткові фото і порівняв їх із собою сьогоднішнім.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти