StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Alyona Alyona і Jerry Heil запропонували Фаріон після хейту "помірятися бюстом"

30 червня 2024, 13:21
734
Український дует зухвало відреагував на критику з боку Ірини Фаріон.
Ірина Фаріон, Джеррі Хайль, alyona alyona
Jerry Heil і alyona alyona відповіли Ірині Фаріон на її критику дуету / колаж: Главред, фото: t.me/irynadmytrivna, instagram.com/thejerryheil

Колишня народна депутатка від ВО "Свобода" та українська мовознавиця Ірина Фаріон жорстко критикувала українських артисток Jerry Heil та alyona alyona після того, як українці обрали їх для участі в Євробаченні-2023. Діячці не сподобалося те, що конкурсна пісня написана двома мовами, а також підозри в неї викликали псевдоніми Яни Шемаєвої та Олени Савраненко.

Думки про скандальні висловлювання Фаріон запитали в самих артисток. Відео інтерв'ю Jerry Heil та alyona alyona з'явилося на сторінці "Громадського" у Х.

Так Альона Альона зазначила, що сперечатися і доводити що-небудь Ірині Фаріон вона не планує, бо не бачить у цьому сенсу. Натомість вона запропонувала інший, оригінальніший спосіб вирішити конфлікт.

відео дня

"Відповідати цькуванням на цькування – це сіяння негативу. Підійти і сказати, чому Ірина, а не Ярина? Це якесь таке, я не знаю. Можемо помірятися цицьками. В мене більші", - по-доброму пожартувала alyona alyona.

У свою чергу Jerry Heil зазначила, що її зачепили висловлювання Ірини Фаріон.

Дивіться відео коментаря Jerry Heil і alyona alyona про Ірину Фаріон:

Хто така Ірина Фаріон?

Ірина Дмитрівна Фаріон - українська політична та громадська діячка. викладачка. Доктор філологічних наук (2015), членкиня Всеукраїнського об'єднання "Свобода". У 2012-2014 роках - депутат Верховної Ради, була обрана від одномандатного виборчого округу № 116, повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Настя Каменських зробила серйозну заяву про розлучення з Потапом. Чутки про сварку в їхній парі зміцніли з новою силою через роман із колишньою подругою NK, який приписують Потапу.

Також фронтмен гурту Друга ріка Валерій Харчишин розповів про важку хворобу 16-річного сина. Артист розкрив симптоми недуги, через яку йому складно перебувати поруч із власною дитиною.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти