StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відомий комік розповів, як переможець "Холостячки" Еллерт зумів виїхати до США

15 березня 2024, 14:58
Популярний український комік і ведучий Андрій Рибак розповів, як його другові та колезі Олександру Еллерту вдалося виїхати з України до США.
Рибак, Еллерт
Андрій Рибак і Олександр Еллерт / колаж Главред, фото Poptop і скріншоти з відео

Популярний український комік і ведучий Андрій Рибак, який брав участь у реаліті-шоу "Холостячка", розповів відверто про свого друга і колегу Олександра Еллерта, якому вдалося підкорити серце актриси Ксенії Мішиної і стати переможцем шоу. В інтерв'ю Славі Дьоміну Рибак розповів, як його друг зумів виїхати за кордон і влаштуватися в США.

"Я не погоджуюся зі словом "втеча". По-перше, він був тут і на початку повномасштабного вторгнення він був в Україні. Він законно виїхав. У нього, здається, щось або астма, або велика проблема з диханням. Це правда. Він, бувало, якщо пробігав і звідкись повертався, ми піднімалися на 3-4 поверх додому, у нього була така хрипуча задишка. Він нічого з цим не робив. Продовжував курити. Я знаю, що в нього є всі потрібні документи, він законно виїхав. Не так, типу, що я волонтер, поїду куплю дрон і не повернуся", - прокоментував Рибак.

відео дня

Що таке Холостячка?

Холостячка - романтичне реаліті-шоу від СТБ, жіноча версія проєкту "Холостяк" (українська адаптація американського шоу побачень "The Bachelor"). Перший сезон вийшов 2020 року. Його головною героїнею стала українська актриса Ксенія Мішина. У 2021 році глядачі побачили другий сезон шоу зі співачкою Златою Огнєвіч у головній ролі.

Нагадаємо, раніше українська акторка та колишня кохана коміка Ксенія Мішина розповіла, як Еллерт врятував її та сина на початку війни. Пара навіть жила разом і чоловік робив спроби відновити стосунки, проте зв'язок між ними обірвався.

Своєю чергою Олександр Еллерт, уже будучи в США, заявив, що шкодує про шоу з Мішиною, і підкреслив, які спогади у нього залишилися про цей роман.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти