StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це був міраж": Олександр Еллерт заявив, що шкодує про шоу з Мішиною

14 серпня 2023, 23:10
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт вже два роки не у відносинах, але лише зараз комік почав жартувати про це.
Олександр Еллерт, Ксенія Мішина
Олександр Еллерт прокоментував стосунки з Ксенією Мішиною / колаж: Главред, фото: instagram.com/ellert_a, instagram.com/misha.k.ua

Український комік Олександр Еллерт став переможцем першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка", головною героїнею якого була акторка Ксенія Мішина. Між артистами зав'язався бурхливий роман, який, втім, швидко зійшов нанівець.

Незважаючи на те, що Еллерт і Мішина не разом з осені 2021 року, їх шанувальники досі сподіваються, що колись шоумен і акторка помиряться. Моє життя можна розділити на три питання. Три питання, які переслідують мене: "ти поїв?", "де Мішина?", "як ти виїхав?" - зазначив комік на своєму недавньому стенд-ап виступі, фрагментом якого поділився на своїй сторінці в Instagram.

Олександр зізнався - він хотів би забути про участь в "Холостячці", як про страшний сон. По-перше, він втомився, що його в першу чергу називають учасником шоу, по-друге, відносини з Мішиною заподіяли йому чимало болю.

відео дня

"Я останні два роки намагаюсь, щоб усі забули про ось цей момент в моєму житті, що це був міраж, що цього нічого не існувало. Лише ось ця кофта залишилася, подарунок від колишньої... І ось такий шрам на серці вона подарувала. Ну... я теж", - розповідає Еллерт.

Дивіться відео виступу Олександра Еллерта:

Раніше західні таблоїди повідомили, що Анджеліна Джолі і Бред Пітт закінчили судитися з приводу розлучення. Одна з найкрасивіших пар Голлівуду витратила сім років і десятки тисяч доларів на судові розгляди.

Також в мережі з'явилися чутки про новий роман Тіни Кароль. Після смерті чоловіка співачка офіційно не перебувала ні з ким у відносинах, хоча їй приписували близькість з молдавським співаком Даном Баланом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти