StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Звістка шокувала": помер відомий український актор

18 квітня 2024, 11:27
Петро Нікітін помер у віці 61 року, але причина смерті досі невідома.
Петро Нікітін
Петро Нікітін раптово помер / колаж: Главред, фото: facebook.com/frankotheatre, pixabay.com/

Учора, 17 квітня, з'явилося повідомлення про смерть відомого українського актора театру Петра Нікітіна. Він усе своє життя займався мистецтвом і присвятив себе театру.

Останні роки Нікітін грав у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка в Києві.

відео дня

На сторінці театру в соцмережах колеги артиста повідомили про його смерть, за їхніми словами, він був не тільки професіоналом своєї справи, а й чуйною та надійною людиною.

"Ця несподівана звістка шокувала наш театр. Глядачі театру та кіно цінували талант актора та вміння перевтілюватися в різні образи, франківці ж пам'ятатимуть Петра як доброго друга та надійного партнера на сцені. Світла пам'ять! Наші щирі співчуття рідним і близьким", - написали колеги Нікітіна.

Хто такий Петро Нікітін?

Петро Нікітін навчався в Харківському інституті мистецтв на театральному відділенні. Протягом свого життя він працював із різними театральними колективами, зокрема, він грав у Харківському державному академічному драматичному театрі, Центрі сучасного мистецтва "Нова Сцена", а також Національному академічному театрі імені Лесі Українки.
Останні три роки його творчість можна побачити в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка. Там він виконував головні ролі у виставах "Три товариші", "Авантюрист", "Життєве море" тощо.

Смерті відомих українців - останні новини за темою

Нагадаємо, у Бельгії 7 січня померукраїнський футболіст Богдан Шершун. Як розповів багаторічний партнер Шершуна по московському ЦСКА і "Дніпру" Ролан Гусєв, футболіст помер від раку мозку, до якого призвів укус кліща.

А також популярний український блогер Юрій Ворожко помер у віці 32 років, про що стало відомо 26 лютого 2024 року. Тіло чоловіка було виявлено в басейні одного зі спортивних комплексів у Кропивницькому.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти