StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Спотворила своїм виттям": зрадниця Анна Асті заспівала "Чорнобривці" в день, коли РФ напала на Украну

24 лютого 2023, 15:36
Коментатори в сказі від того, що вона сміє навіть намагатися співати українською мовою. Не гідна.
Кіркоров і Анна Асті
Кіркоров і Анна Асті / соцмережі

Артистка-путіністка, киянка, яка зрадила свою батьківщину і виступає в терористичній Росії під псевдонімом Анна Асті, в річницю жорстокого вторгнення РФ в Україну, раптом згадала про своє коріння.

Зокрема, на її фан-сторінці в Instagram, з'явився запис, як вона співає українську народну пісню "Чорнобривці".

Співачка також завбачливо написала дату виконання композиції, щоб не втратити свого "хлібного" місця в країні-агресорі Росії, за рахунок якої і годується Асті.

відео дня

"Продовжує співати в Рашці, а сьогодні за Україну згадала", " Це мабуть давно вона співала! Бо зараз кинула свою країну і співає руському плінтусу", "Я гіршого виконання не чула цієї пісні! Спотворила своїм виттям", - пишуть коментатори.

Відзначимо, що раніше податкова служба терористичної Росії ліквідувала ІП Анна Дзюба, тобто закрила підприємницьку діяльність Анни Асті. Саме через ІП більшість зірок шоу-бізнесу отримують і легалізують свої доходи від гастролей, корпоративів, реклами та інтеграцій в соцмережах.

"Виявилося, причина серйозна: за даними ФНС, Дзюба "припинила діяльність у зв'язку із закінченням терміну дії документа, що підтверджує право тимчасово або постійно проживати в Російській Федерації". І за інформацією все тієї ж податкової служби, найпопулярніша співачка Росії є володаркою громадянства України", - пише видання.

Крім того, раніше українська співачка Яна Соломко, яка народилася в Полтавській області, брала участь в українських шоу і виступає під псевдонімом Soyanna, вибрала сторону Росії, яка жорстоко напала на її рідну Україну, і активно виступає там. Більш того, в кооперації з божевільним українським продюсером і зрадником Юрієм Бардашем, вона записала нову пісню, з якою пробила чергове дно. У даній композиції вона підтримує російських окупантів, які ґвалтували і вбивали українських жінок і дітей.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти