Побитий в Таїланді телеведучий зайнявся боротьбою після травми

3 грудня 2020, 19:32оновлено 3 грудня 2020, 22:31
Український телеведучий Макс Узол почав вивчати тайський бокс після того, як важка травма ледь не звалила його з ніг після роботи в Таїланді.
Макс Узол
Макс Узол / Instagram

Тревел-блогер, телеведучий Нового каналу Максим Узол, який більш як півроку реабілітувався після невдалої бійки в Таїланді, зізнався, що бійка виявилася "останньою краплею", і в Україні після відновлення він почав ходити на тренування з тайського боксу.

Телеведучий повідомив Главреду, що до цього бився тільки пару разів.

"Вперше - в років 12, на футболі. Хлопець вдарив мене по нозі, потім я його, і пішло-поїхало. Вдруге, коли робив Олі пропозицію в 2017 році. Але, чесно кажучи, це був постановочний бій, де мені допомагав мій друг, чемпіон України з тайського боксу. Ми тоді влаштували театральну бійку на дні народження Олі в кафе, щоб довести її емоції до максимуму. І потім я запропонував їй стати моєю дружиною", - говорить він.

відео дня
Макс Узол
Макс Узол / Пресс-служба

Третій раз був під час зйомок шоу "У кого більше?", яке показав Новий канал. В рамках проекту він отримав роботу, де треба було протриматися три раунди на рингу з професійним бійцем, і саме на цьому бою (який повинен був бути "м'якшим") Максма травмували. Це повинна була бути постановка тайського боксу для туристів, але, щось пішло не так.читайте такожТелеведучі показали найяскравіші місця Туреччини - що обов'язково потрібно побачити

На момент початку бою він встиг потренуватися півгодини. Суперник тихо запитував у нього: "Хто переможе в раунді?", так що Максим встиг зловити удар в щелепу, від якого та хрустіла ще два місяці.

Але основний інцидент стався, коли Максим сказав, що раунд буде за ним.

"Я зібрав всі свої сили, які залишилися. І ось моя нога мчить в суперника, а він в цей момент виставляє лікоть, і я влітаю в нього голеностопом! Біль був такий, наче мені хтось чимось садонув у ногу. Після бою дорога була тільки в тайську лікарню. Виявилося, що я травмував зв'язки, тому лікарі заборонили ходити сім днів", - розповів Максим.

В результаті після травми він відновлювався 9 місяців в Україні. Але це була остання крапля, і журналіст вирішив почати навчання у свого друга.

Макс Узол
Макс Узол / Пресс-служба

"Займаюся вже півроку, - каже Макс. - цей бокс називають одним з найбільш травмонебезпечних у світі, тому що тайці б'ють сильно і, по суті, можуть зламати що завгодно. З іншого боку, це корисно мені як чоловікові, оскільки є як виплеснути свою агресію і емоції".

Ведучий каже, що для нього тайський бокс - це не просто руками і ногами помахати.читайте такожТелеведучий став ледібоєм і розповів про успіх у чоловіків

"Він виховує силу волі, спокій і вміння приймати рішення. Точніше, оцінювати ситуацію, а потім вже приймати рішення. Виходить, що це не просто вид спорту, а мистецтво, яке допомагає в житті. Це не хаотичні рухи, а ціла культура, вчить швидко концентруватися", - ділиться Узол.

Крім того, тепер він може захистити свою дружину Олю від будь-якого нападника.

Однак його перше тренування пройшло не без курйозів.

"На перший невеликий спаринг в пару мені поставили 12-річного школяра. Мені було морально важко бити маленького хлопчика. Я намагався діяти дуже обережно, а він, у свою чергу, трохи мені надавав", - сміється ведучий Нового каналу Макс Узол.

Нагадаємо, що під час поїздки в Африку Макс Узол знайшов роботу - виготовлення взуття, за що ледь не потрапив у бійку з місцевими чоловіками. Його подорожі в рамках шоу Нового каналу були достатньо небезпечними в кожній країні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти