StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Іво Бобул вибачився перед жінками за сексистські висловлювання

2 березня 2023, 17:49
Бобул визнав свої слова образливими і зазначив, що не думав, що вони призведуть до таких наслідків.
Іво Бобул
Іво Бобул публічно вибачився за скандальне інтерв'ю, в якому він звинуватив усіх жінок у меркантильності / facebook.com/ivo.bobul.94

Український співак і Народний артист України Іво Бобул потрапив у скандал - під час інтерв'ю він назвав всіх сучасних жінок меркантильним і розпещеними. Журналістка Емма Антонюк зазначила, що його слова є образливими і сексистськими.

В результаті артист прийшов до того, що за нестриманість необхідно вибачитися. На своїй сторінці в Instagram він опублікував пост, в якому визнав свою помилку.

Бобул зазначив, що і не підозрював, що його слова викличуть такий резонанс. У нього не було мети образити жінок, і тепер він розуміє, як сильно зачепив оточуючих. Також він пообіцяв надалі докласти всіх зусиль, щоб загладити провину.

"Шановні дами та пані! Я, як український співак, бажаю висловити щирі вибачення за свої необдумані та образливі слова, які я висловив під час інтерв'ю. Я навіть не міг уявити, що я так засмучу когось своїми висловлюваннями. Знаю, що мой слова були образливими та несправедливими, які були знесилені іншими емоціями та переживаннями. Тому я не можу виправдатися, але обіцяю, що зроблю все можливе, щоб поправити свою помилку, та відновити вашу довіру до мене. Я повинен зізнатися, що багато жінок, з яким я мав честь співпрацювати та спілкуватися, завжди були талановитими та цілеспрямованими людьми, з великими амбіціями та жагою до життя. І я був неправий, коли звинуватив їх у "меркантильності" та "розпещеності". Ще раз вибачаюся за свої образливі слова та сподіваюся на Ваше прощення", - пише Іво Бобул.

Вибачення Іво Бобула
Іво Бобул публічно вибачився за скандальне інтерв'ю, в якому він звинуватив усіх жінок у меркантильності / instagram.com/ivobobul_official

Нагадаємо, скандал розгорівся під час інтерв'ю, яке Емма Антонюк брала для свого YouTube-проекту. Розмова майже відразу пішла на підвищених тонах - особливо щодо ролі жінки в суспільстві. Думка співака з цього приводу виявилася застарілою і образливою, про що журналістка йому і сказала.

Після скандалу Бобул звинуватив Антонюк у "хайпожорстві", мовляв не давав дозволу на публікацію інтерв'ю. Журналістка відкинувши звинувачення, заявила про власний професіоналізм і багаторічний досвід.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти