StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Журналістка спростувала твердження Іво Бобула щодо публікації "сексистського" інтерв'ю

2 березня 2023, 09:57оновлено 2 березня 2023, 18:33
Емма Антонюк відреагувала на звинувачення від Іво Бобула в непрофесіоналізмі через нібито неузгоджений випуск скандального інтерв'ю.
Бобул, Антонюк
Іво Бобул та Емма Антонюк / колаж фото УНІАН та СТБ

Скандал з присмаком сексизму між блогеркою Еммою Антонюк та зіркою української естради 1990-х Іво Бобулом не вщухає. Як заявила сама дівчина в коментарі "Детектор медіа", артист не забороняв їй публікувати це найскандальніше інтерв'ю.

"У мене великий досвід роботи на телебаченні і я дуже чутлива до таких моментів. Якби Іво Бобул озвучив мені заборону публікувати це інтерв'ю, я б запам'ятала. І консультувалася б з медіаюристами. Я з упевненістю можу хіба повторити: Іво Бобул в розмові зі мною не сказав ні слова про заборону публікації матеріалу", – сказала вона.

Нагадаємо, скандал розгорівся під час інтерв'ю, яке Емма Антонюк брала для свого YouTube-проєкту. Розмова майже відразу пішла на підвищених тонах-особливо щодо ролі жінки в суспільстві.

Зрештою Антонюк безпосередньо запитала у співака, чи вважає він себе сексистом.

"Ні, це щось таке образливе. Сексот, сексист. Ні, сонце моє, я зараз встану і піду. Ми почали говорити про щось, ти починаєш тиснути своєю термінологією, яку я не розумію. Нехай я не розумію, нехай я дурний. Я кажу тобі життєві речі. Я прожив 69 років. Тобі 32 роки, і ти мене починаєш вчити. Не треба вмочати мене в унітаз. Все, до побачення", - заявив артист,

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти