StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ірина Горова проговорилася про новий роман та інтимне життя з бойфрендом

10 червня 2024, 15:35
347
Колишня дружина Потапа зізналася, як їхній син-підліток ставиться до нового чоловіка в домі.
Ірина Горова
Ірина Горова новини - Ірина Горова розповіла про новий роман / колаж: Главред, фото: instagram.com/gorovaya_irina

Український музичний продюсер Ірина Горова, яка очолює музичний лейбл Pomitni, була заміжня двічі. З 2014 року вона офіційно неодружена.

За цей час їй приписували романи з багатьма перспективними артистами. Горова ніколи не приховувала, що веде активне особисте життя, проте її обранці залишалися неназваними.

Втім з її останнім бойфрендом у продюсерки, схоже, все серйозно. Горова в інтерв'ю для шоу "Неймовірна правда про зірок" натякнула, що її обранець уже живе разом із нею та її 15-річним сином від Потапа.

відео дня

Музична продюсерка розповіла, що її син Андрій уже досить дорослий, щоб адекватно сприймати той факт, що його мама має право на особисте життя. "Він пішов до своєї кімнати, а ми пішли до своєї. І все! Йому 15 років, він все розуміє. Якщо він почує, що мамі трішки зле, вона сильно дихає, він скаже: "Окей, ввімкну навушники і буду грати у свої ігри", - каже Ірина Горова.

Хто така Ірина Горова?

Ірина Горова - співзасновник продюсерського центру та Генеральний директор Pomitni. У 2009 році спільно з Олексієм Потапенком (Потап) заснували продюсерський центр MOZGI Entertainment. Ірина зайнялася управлінською та фінансовою стороною бізнесу. Першими артистами лейблу стала група Потап і Настя (до 2017 року). У цей період Ірина виступає продюсером телевізійного проєкту "Зірка + Зірка". У наступні роки в продюсерському центрі з'явилися нові артисти: гурт Время и Стекло (до 2020 року), гурт MOZGI, співачка Michelle Andrade, альтернативна співачка INGRET, хіп-хоп проєкт U_C.
З 2018 року Ірина стає CEO і генеральним директором групи компаній Mozgi Group.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше танцюрист-утікач Влад Яма зізнався, чиїм коштом живе в США. Він виїхав із сім'єю з України вже під час війни, і довгий час, побоюючись хейтерів, не розповідав нічого про себе.

Також український шоумен Анатолій Анатоліч огризнувся на Дмитра Гордона. У своєму блозі ведучий розкритикував діяльність журналіста попри те, що раніше був його шанувальником.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти