StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Коли він припинить постити фігню": Анатолій Анатоліч огризнувся на Гордона

9 червня 2024, 23:46
2538
Шоумен розкритикував діяльність журналіста.
Дмитрий Гордон, Анатолий Анатолич
Анатолій Анатоліч розповів, чому йому перестав подобатися Дмитро Гордон / колаж: Главред, фото: instagram.com/gordondmytro, instagram.com/anatoliyanatolich

Український ведучий Анатолій Анатоліч критично висловився про діяльність відомого журналіста Дмитра Гордона, який, окрім своєї професійної діяльності, відомий своїм вельми специфічним почуттям гумору. Завдяки йому у Гордона утворилася велика фанатська база.

До неї свого часу належав і Анатоліч. Шоумен у своєму блозі в Instagram зізнався, що був шанувальником жартів журналіста, проте змушений був у соціальних мережах від нього відписатися.

Своє рішення Анатолій Анатоліч мотивував тим, що розважальний контент Гордона став, на його смак, застарілим і одноманітним. При цьому ведучий зазначив, що з радістю знову почне читати журналіста, коли той перестане "публікувати фігню".

відео дня

"Ви постите всілякі приколи з Viber, деякі вже дворічної давнини. Стрічка в Instagram мені така не подобається. Я відписався, в мене час відпочинку від Гордона. А мені Instagram видає його в рекомендаціях. Коли Дмитро Гордон припинить постити ось цю фігню всіляку, я знову підпишусь до вас та буду із задоволенням стежити. Мені подобаються приколи, де ви щось говорите, а не ось це, де ви постите приколи з Viber", - заявив шоумен.

Анатолій Анатоліч
Анатолій Анатоліч розповів, чому йому перестав подобатися Дмитро Гордон / instagram.com/anatoliyanatolich

Хто такий Анатолій Анатоліч?

Анатолій Анатоліч (справжнє ім'я - Анатолій Анатолійович Яцечко) - український радіоведучий, шоумен, ведучий програм "Сніданок з 1+1", "Голос країни", YouTube-каналу "Зе Інтерв'юер", ранкового шоу "Ранок з Україною" та ін., повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українці рознесли Потапа через його заяву про "порятунок" України - скандальний музичний продюсер відповів на критику через його часті та тривалі закордонні відрядження.

Також колишній чоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, показав, з ким проводить час у ліжку після розставання з українською моделлю Анастасією Фоксі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти