StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ірина Білик показала особливий талант сина на рідкісному відео

7 березня 2024, 19:03
8-річний Табріз отримав від своєї талановитої мами гарну творчу спадщину.
Ірина Білик із сином Табризом
Ірина Білик показала танці свого сина Табріза / колаж: Главред, фото: instagram.com/bilyk_iryna

Про романи і чоловіків української співачки Ірини Білик знають всі її шанувальники, а ось про своїх дітей артистка воліє не розповідати, ревно оберігаючи їхнє приватне життя.

Втім, як і будь-якій мамі, їй часом хочеться похвалитися успіхами і талантами дітей. Так на сторінці Білик в Instagram з'явилося відео, на якому зображений її 8-річний син Табріз.

Під східні мотиви хлопчик запально танцює в піжамі і з рушником на голові. Пластика сина та його відчуття ритму наштовхнули Ірину на думку про те, що дитину варто віддати на танцювальний гурток. У підписників вона поцікавилася, який вид танцю вони могли б порадити.

Табріз - молодший із двох синів Ірини Білик. З'явився на світ шляхом сурогатного материнства під час шлюбу артистки з російським продюсером і фотографом Асланом Ахмадовим (2015-2021).

Дивіться відео танцю молодшого сина Ірини Білик Табріза:

Хто така Ірина Білик?

Ірина Білик - українська співачка, композиторка та поет-пісняр. Народна артистка України (2008). Через високу популярність (особливо в 90-ті), любов до перевтілень і величезний вплив на формування української популярної музики Білик називають "українською Мадонною". Співачка випустила 12 студійних альбомів і 48 синглів. Найпопулярніші треки: "Так просто", "Мы будем вместе", "Рябина алая", "Любовь. Яд" тощо.

Раніше донька 3-го президента України Віктора Ющенка Віталіна показала своє головне багатство і скарб. Дату для цього було обрано вельми значущу для сім'ї політика.

Також український співак Віктор Павлік потрапив у конфуз із фанатками. Над артистом стали жартувати після того, як у Мережі з'явилося відео з його фотосесією з прихильницями.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти