StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Боїться, що тітки висмоктують із нього молодість": Віктор Павлік потрапив у конфуз із фанатками

7 березня 2024, 11:27оновлено 7 березня, 13:48
Український співак Віктор Павлік розсмішив мережу проханням не торкатися до нього під час фотографування з прихильницями.
Павич, фанатки
Віктор Павлік потрапив у конфуз із фанатками під час фотографування / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Легендарний український попспівак і гітарист Віктор Павлік потрапив у кумедну ситуацію. На одному із заходів до нього підійшли шанувальниці. Але артист раптово досить наполегливо попросив їх не обіймати його ні за спину, ні за плечі. Ролик опублікували в TikTok з іронічним підписом "Експонат руками не чіпати".

Природно, фанаткам така ініціатива кумира припала не дуже до душі. У ролику не можна розчути, про що виконавець розмовляє з ними, але видно, як він акуратно прибирає їхні руки і жестами показує своє невдоволення.

Павлик, 234
Павлик, 234

"Бачите, який він лисий?! Боїться, що тітки висмоктують із нього молодість", "Ні обіймашок, ні дотиків", "По лисині б ляснула - бо молода дружина сказала не чіпати", "Справжній чоловік не дозволяє себе чіпати чужим тьотям", - написали вони.

відео дня
Павлик, 234
Павлик, 234
Павлик, 234
Павлик, 234

Хто такий Віктор Павлік?

Віктор Франкович Павлик - відомий український співак, гітарист і композитор. Колишній лідер гурту "Анна-Марія". Народний артист України (2015), повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше дружина Павліка Катерина Репяхова розповіла про те, що вона насправді думає про те, що співак нижчий за неї на зріст. Жен показала фото з чоловіком, на якому вони виконують якусь пісню - музикант грає на гітарі та співає разом із нею.

Раніше також Репяхова розповіла про свого батька і чому вона з ним не спілкується. Виявилося, що чоловік відмовився від своїх дітей, а з Катериною навіть судився - він намагався відібрати в доньки квартиру в Дніпрі. Суд тато Репяхової програв, проте доньку з перемогою привітав. Це був останній раз, коли Катерина контактувала з батьком.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти