StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ілля Рєзнік іронічно пожартував над "неповерненкою" Аллою Пугачовою

5 квітня 2023, 15:00
Поет-пісняр та Примадонна товаришували довгі роки, але повномасштабна війна все змінила.
Ілля Рєзнік, Алла Пугачова
Ілля Рєзнік висловився про Аллу Пугачову та інших артистів, які втекли з рф / instagram.com/alla_orfey

Російський і світський поет-пісняр Ілля Рєзнік раніше був шанованою людиною - пісні на його вірші співали і Михайло Боярський, і Едіта П'єха, і Софія Ротару, і Алла Пугачова. З останньою у нього зав'язалася міцна багаторічна дружба, яку Рєзник обірвав своєю підтримкою і фанатичним схваленням війни в Україні.

Окрім його поклоніння військовій політиці країни-окупанта, поет, наслідуючи пропагандистів, засуджує російських знаменитостей, які покинули рф на знак незгоди з діями окупаційних військ. Серед зірок - "неповерненців" виявилася і Алла Пугачова з сім'єю.

До неї, в особі всіх артистів, що виїхали, Ілля Рєзнік звернувся в інтерв'ю для російського пропагандистського видання. "Так, мені сумно, що Алли немає... Все-таки 71 пісню я для неї написав свого часу, і це шматок мого життя. У мене всі, хто виїхав, викликають жаль. Тому що я знаю, що за кордоном вони довго не протримаються. Перші концерти для наших емігрантів пройдуть, а потім гострота їх вчинків пропадає, нівелюється, інтерес до них згасає. І у них життя буде дуже сумним. Тому, я б порадив повертатися на батьківщину, де їх любили. І, може бути, люди все пробачать їм і почнуть знову поважати", - заявив поет, підкреслюючи, що люди в рф занадто добрі.

Іронічно, але з ювілеєм (Рєзнику 4 квітня виповнилося 85 років - прим. редактора) Алла Пугачова свого друга привітала - незважаючи на існуючу думку про важкий характер співачки, старих приятелів вона не забуває навіть зараз.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала спільний знімок з Рєзніком, і написала: "Ну що, мій друг, "Ще не вечір". Все пам'ятаю і ще люблячи, сьогодні ж запалю всі свічки, та помолюся я за тебе. З Ювілеєм!❤️"

Раніше ми писали, що російська співачка Крістіна Орбакайте, яка мовчить про війну в Україні, поділилася кадрами з відпочинку. Донька Алли Пугачової на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото внучки Примадонни.

Також ми писали, що гуморист Максим Галкін, який відразу виступив проти війни в Україні, зачарував шанувальників милим архівним фото з дружиною Аллою Пугачовою. Чорно-білий знімок він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Інші новини про Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти