StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ігор Кондратюк показав рідкісні фото з дружиною і дітьми

24 липня 2023, 19:38
Особисте ведучий "Караоке на майдані" завжди вважав за краще залишати подалі від глядацьких очей.
Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк розповів про стосунки в родині / колаж: Главред, фото : facebook.com/kondratjukigor

Український продюсер і ведучий Ігор Кондратюк завжди максимально відвертий зі своїм глядачем чи читачем в тому, що стосується переконань і поглядів на українську сучасність. При цьому його особисте життя завжди залишалося таємницею за сімома печатками.

Трохи про сім'ю він розповіла лише нещодавно в інтерв'ю для Слави Дьоміна. Багато років Кондратюк одружений з Олександрою Городецькою, особистим фінансистом, з якою спершу у продюсера зав'язався службовий роман.

Як і в багатьох парах, у продюсера і його дружини виникають скандали. Часом на грунті того, що їм складно залишити роботу за дверима сімейного гніздечка, так як працюють в тандемі. Однак думок про розлучення не було ніколи.

відео дня

"На межі жодного разу. А так, щоб непорозуміння… ну, бували. При чому непорозуміння бували в робочих моментах, такі, що іскри. У неї розходилися зі мною думки з приводу певної роботи яку ми зробили, і яка вийшла. Ми майже поскандалили після програми "Американський шанс", в якій я прогорів на велику кількість десятків тисяч доларів. Не я винен, що ми прогоріли, а люди, яким я довірився, а вони підвели. Вони не знайшли спонсорство", - згадує Кондратюк.

Також в бесіді з Дьоміним він показав своїх дітей, яких у нього з Олександрою троє - Сергій, Данило та Поліна.

Ігор Кондратюк з дружиною і дітьми
Ігор Кондратюк розповів про стосунки в родині / колаж: Главред, фото: скріншот YouTube

Раніше представники засновника Microsoft і бізнес-магната Білла Гейтса прокоментували чутки про заручини з його новою пасією, Паулою Херд, яка засвітилася з дорогою прикрасою на безіменному пальці.

Також стало відомо, що онкохворий Дольф Лундгрен одружився на своїй 27-річній подрузі, фітнес-тренері Еммі Крокдал, якій зробив пропозицію всього через кілька місяців після знайомства.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти