StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Онкохворий Дольф Лундгрен одружився зі своєю 27-річною подругою

20 липня 2023, 14:58
863
Дольф Лундгрен та Емма Крокдал разом три роки, більшість з яких пара була заручена.
Дольф Лундгрен, Емма Крокдал
Дольф Лундгрен і Емма Крокдал одружилися на Міконосі / колаж: Главред, фото: instagram.com/dolphlundgren

У травні стало відомо, що 65-річний американський актор шведського походження Дольф Лундгрен протягом останніх 8 років зі змінним успіхом бореться з онкологією. Хвороба, втім, не заважає іконі бодібілдерів жити повноцінним життям.

Наприклад, нещодавно стало відомо, що Лундгрен узаконив свої стосунки з фітнес-тренером Еммою Крокдал, яка молодша за нього на 38 років. Пара разом з літа 2020 року, і артист з пропозицією руки і серця не тягнув - вони побралися вже влітку того ж року.

Втім, церемонія з різних причин відкладалася. І ось, 13 липня 2023 року, на приватній віллі на острові Міконос відбулася таємна церемонія одруження Лундгрена і Крокдал. Про це новоспечене подружжя розповіло в інтерв'ю для видання People.

відео дня

Греція була обрана місцем для весілля не випадково - артист зазначає, що він з Еммою вирішив відсвяткувати "любов, життя і щастя в країні богів". На весільній вечірці були присутні лише близькі друзі та члени сім'ї.

Незважаючи на амплуа голлівудського ловеласа і численні романи з головним красунями шоу-бізнесу, Дольф Лундгрен був одружений лише одного разу - з дизайнером ювелірних прикрас, шведкою Анетт Квіберг, яка подарувала йому двох дочок Іду (1996 р. н.) і Грету (2001 р. н.). Вони були одружені з 1994 по 2011 рік.

Раніше в ЗМІ з'явилися чутки про те, що шлюб Меган Маркл і принца Гаррі "зазнає краху" - подружжя нібито роз'їхалося та живе окремо щоб визначити, що заважає їхньому спільному щастю.

Також українська співачка Надя Дорофєєва зізналася, чи стала вона Кацуріною, та розповіла смішну історію про те, як її чоловікові довелося двічі робити їй пропозицію руки і серця.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти