StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У Білла Гейтса прокоментували чутки про заручини з його новою пасією

20 липня 2023, 02:00
1048
Паула Херд, яка перебуває з Гейтсом у відносинах з лютого, з'явилася на публіці з каблучкою на тому самому пальці.
Білл Гейтс
Представники Білла Гейтса прокоментували його заручини з Паулою Херд / колаж: Главред, фото: instagram.com/thisisbillgates, pexels.com

Один з творців Microsoft, бізнес-магнат і філантроп Білл Гейтс носить статус холостяка з серпня 2021 року. Тоді він завершив свої 27-річні стосунки з дружиною, Меліндою Гейтс.

Днями його нова подруга, вдова колишнього генерального директора і президента Oracle Паула Херд, спровокувала чутки про заручини з Гейтсом. Після вечері в товаристві бізнесмена і його дітей, її помітили з діамантовим кільцем на безіменному пальці.

Представники засновника Microsoft прокоментували цю ситуацію для видання Page Six. Вони побічно підтвердили відносини між Гейтсом і Херд, проте відзначили, що заручин не було.

відео дня

Каблучка, яку папараці прийняли за обручку, є звичайною прикрасою з колекції Херд, стверджують вони. "Наш офіс може підтвердити, що кільце, яке бачили на місіс Херд, належало їй протягом десятиліть", - повідомили в прес-службі Білла Гейтса.

Раніше українська співачка Надя Дорофєєва зізналася, чи стала вона Кацуріною, та розповіла смішну історію про те, як її чоловікові довелося двічі робити їй пропозицію руки і серця.

Також Наталія Островська поділилася новинами про свого первістка - ведуча 1 + 1 розкрила стать своєї майбутньої дитини, і показала фрагменти з гендер-паті.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти