StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Хочеться, щоб був тут": Вакарчук поділився щемливими спогадами про Кузьму Скрябіна

24 квітня 2023, 23:28
Старий альбом Скрябіна навіяв на лідера Океану Ельзи ностальгію.
Андрій Кузьменко, Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук присвятив Кузьмі Скрябіну зворушливий пост / facebook.com/skryabinofficial, instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

У 2015 році разом з трагічною смертю Андрія Кузьменка, лідера гурту Скрябін, українська сцена залшилася без частинки своєї самобутньої душі. Скоро буде десять років, як Кузьми немає з нами, але пам'ять про нього і біль втрати не слабшають.

Пам'ятають артиста не тільки його віддані шанувальники, а й колеги. Так, лідер Океану Ельзи Святослав Вакарчук на своїй сторінці в Instagram опублікував зворушливий пост про друга.

Спогади про нього були навіяні прослуховуванням альбому гурту Скрябін "Птахи", випущеного в 1995 році. На хвилі ностальгії Вакарчук поміркував про те, як важливо цінувати близьких людей та їх світло, поки вони все ще можуть нести його в світ.

відео дня

"Послухав ранній Скрябін. Повернувся в ті перші роки Океанів. Аж ком в горлі… І музика. Настрій Joy Division і Depeche Mode. Харизма Кузьми. Музикальність Шури. Господи, як хочеться повернутись в ті часи хоч на мить... Як хочеться щоб Кузьма був тут, поруч з нами… І відчуваю, як щось всередині мене просто кричить: "Друзі! Цінуймо те, що маємо, поки воно поруч… Особливо, в цей складний час. Цінуймо один одного, допомагаймо один одному. Воно того вартує. Воно зробить нас усіх сильнішими!" Будьмо разом! До смерті і довше…" - пише Святослав Вакарчук

Обкладинка альбому" Птахи " групи Скрябін
Обкладинка альбому" Птахи " гурту Скрябін / instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Нагадаємо, раніше гурт "Океан Ельзи" разом зі своїм незмінним лідером Святославом Вакарчуком випустила "місто Марії" - пісню-молитву, пісню-гімн, присвячену місту Маріуполю та його захисникам.

Також повідомлялося про те, що культова британський рок-гурт Coldplay на своєму концерті в столиці Бельгії, Брюсселі, знову виконала шлягер своїх колег з українського гурту "Океан Ельзи ‒ -" Обійми". Причому разом з автором ‒ Святославом Вакарчуком.

Інші новини про Андрія Кузьменка:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти