StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Хамство і плювки: Кіркоров напав на путіністку Успенську

16 вересня 2023, 11:16оновлено 16 вересня 2023, 13:38
3507
Селебріті все ніяк не можуть визначитися, хороший пластичний хірург чи ні.
1694852164-3297.jpg
Кіркоров сваритися з усіма, хто незадоволений його лікарем. Колаж Главред, фото Instagram / kirkorov, Стархіт

Філіп Кіркоров, пропутінський співак російської естради, який підтримав напад терористичної Росії на Україну, напав на уродженку України, свою колегу, і таку ж одурманену пропагандою особину - любов Успенську.

Весь сир-бор розгорівся після пластичних операцій путініста, який натягнув і обличчя і інші відвислі частини тіла. Російська естрада розділилася на два табори: одні підтримують скандального хірурга, інші - навпаки, ображаються за свої неправильно пришиті органи. Кіркоров виявився серед тих, кому полюбився і хірург, і його роботи. Тепер всі, хто критикує медика, стають особистими ворогами путініста, який, як сторожовий пес, встигає відповісти всім.

Під роздачу потрапила і Успенська, яка виявилася незадоволена своїми грудьми.

відео дня

"Вона нецензурно висловлювалася по відношенню до мене, до Тимура. А я їй допоміг у ряді питань — з телевізійними програмами. Нічого, крім хамства і плювка у відповідь, не отримав. Для мене була несподіваною реакція співачки Слави. Не буду опускатися до розборок з Успенською, Славою, засуджувати. У кожного своя думка. Нехай це залишиться на їх совісті. Я за правду, за факти. Дуже багато людей, яких Тимур зробив щасливими. Він ощасливив мене і продовжив мені творче життя", — зазначив Кіркоров.

Відкритим залишається питання, яким чином пришитий зад продовжує творче життя. Але Кіркорову, мабуть, видніше.

Нагадаємо, раніше Собчак опублікувала фрагмент інтерв'ю з пластичним хірургом Тимуром Хайдаровим. На відео, де вона обговорює з лікарем що і кому той пришив, Собчак опублікувала момент, де Кіркоров спочатку каже, що йому "є, що показати", а потім знімає штани.

Нагадаємо, раніше в мережі стало стрімко поширюватися відео, на якому Філіп Кіркоров ледве переставляє ноги, і тримається за помічника, щоб не впасти. По ролику видно, що кожен крок путіністу дається з величезними труднощами, його тіло тремтить від будь-якого руху.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти