StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Сумні новини: Каменських випадково видала правду про стосунки з Потапом

12 квітня 2023, 11:51
12331
Журналіст "злив" власне листування з Настею Каменських. Фото потрапило в мережу.
Настя Каменських, Потап
Настя Каменських, Потап / instagram.com/kamenskux

Українська співачка Анастасія Каменських, яка ретельно приховує інформацію щодо стосунків з її чоловіком, продюсером і виконавцем Потапом, несподівано проговорилася про те, що ж насправді відбувається у пари.

Так, у розпорядженні видання ТСН опинилася особиста переписка зірки з якимсь представником ЗМІ. Той попросив Настю запитати дещо у Потапа. Тим часом, Каменських відповіла, що не зможе цього зробити, так як пара вже не разом.

"Привіт! Ми ж зараз не разом", - відповіла вона.

Сумні новини: Каменських випадково видала правду про стосунки з Потапом
Листування Насті Каменських. Фото ТСН

Чутки про те, що пара не разом, ходять вже давно. З початку військового вторгнення Росії в Україну, пара довгий час перебувала в Іспанії. Пізніше в Україну повернулася тільки Настя, яка зараз багато гастролює, допомагає ЗСУ.

Потап же кілька місяців після повернення Насті перебував в Іспанії, а потім також повернувся в Україну.

Відзначимо, що з тих пір пара не публікує спільних знімків, а також не з'являється разом на заходах.

Нагадаємо, раніше український блогер Богдан Беспалов на своєму однойменному YouTube каналі "злив" ексклюзив, який стосується зіркової пари-Насті Каменських та Олексія Потапенко (Потапа).

Зокрема, блогер повідомив, що пара таємно запустила процес розлучення. Причиною розпаду красивої зоряної пари нібито стала зрада Потапа. "Зливаємо ексклюзив, якого ніде немає. Ми перші. Потап і Настя почали процес розлучення, але поки це приховують", – повідомив Беспалов.

Раніше також українська співачка Настя Каменських повідомила, що їй потрібна термінова медична допомога. Без належного догляду вона може втратити свій чудовий талант. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram. Захрипла Каменських у відеозверненні до шанувальників повідомила, що на її голосових зв'язках з'явилося новоутворення, яке заважає їй співати.

Також раніше дружина Потапа показала, як зараз виглядає її фігура після чуток про розлучення і різкому наборі ваги - вдало підібраний концертний наряд підкреслює необхідне і приховує зайве.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти