StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Готуються до передачі корони": принц Вільям у трансі

9 квітня 2024, 09:51
6694
Принц Вільям може зійти на престол набагато раніше, ніж планував і це почало турбувати його на тлі хвороби Кейт Міддлтон.
Король Чарльз, королева Камілла, принц Вільям, Кейт Міддлтон
Принц Вільям не готовий сісти на трон / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Принц Вільям завжди знав, що буде наступним королем Британії, тільки ось хвороба його батька Чарльза III може прискорити процес. За словами інсайдерів, Чарльз планує залишити трон щонайменше через 10 років, але ніхто не знає, як онкозахворювання буде далі на нього впливати.

Королівський експерт Тіна Брайн розповіла New York Times, що Вільям і Кейт "дуже стурбовані" з приводу прийдешніх змін.

відео дня

Точну причину занепокоєння Вільяма ніхто не називає, але й так зрозуміло, що вся справа в нещодавно виявленому раку у Кейт Міддлтон. Ходять чутки, що принц у трансі від хвороби дружини.

Також відомо, що в палаці готуються до передачі корони. Але принц Вільям до сходження на трон не зовсім готовий. Хоча і турбуватися йому поки нема про що, адже Чарльз виглядає бадьорим і, здається, йде на поправку після лікування.

Хто такий король Чарльз ІІІ

Чарльз III - король Сполученого Королівства і ще 14 країн Співдружності націй. Прямий спадкоємець Єлизавети II був Герцогом Корнуольським і Герцогом Розесейським з 1952 року до свого сходження на престол 2022 року. Як спадкоємець трону, він очікував на нього найдовше в британській історії: він був принцом Уельським найдовше, маючи цей титул з липня 1958 року. Після смерті свого батька Філіпа 9 квітня 2021 року Чарльз також успадкував титул Герцога Единбурзького. Представник Віндзорської династії.

Принц Вільям - останні новини за темою

Зазначимо, принц Вільям не в захваті від успіху "Ігор нескорених" принца Гаррі. Британський журналіст Роберт Джобсон заявив, що успіх мультиспортивного заходу, заснованого герцогом Сассекським, зробив Вільяма заздрісним.

А також у лютому 2024 року принц Гаррі відвідав сім'ю, коли дізнався про онкозахворювання батька. Але не побачився з Кейт Міддлтон і племінниками.

Читайте більше про принца Вільяма:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти