StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Горіть в пеклі": Притула звернувся з полум'яним "привітом" до росіян

26 липня 2022, 15:20
Як каже легендарний російський шоумен Сергій Притула, вже в найближчому майбутньому українці будуть регулярно шукати росіян по всьому світу і мстити .
Притула, Росія
Сергій Притула / колаж УНІАН та https://ua.depositphotos.com/

Український телеведучий і волонтер Сергій Притула записавши відео російською мовою, в якому він востаннє спробував звернутися до росіян.

Шоумен нагадав, що росіяни української мови не знають, зате українці російською мовою володіють непогано, тому українці будуть шукати росіян і мстити по всьому світу.

"Ви прокляті всі без винятку. Вам і вашим дітям жити в ізоляції від усього цивілізованого світу, який хоче творити. Ви ж здатні тільки руйнувати. Ваше майбутнє - країна-ізгой. Ваше майбутнє - країна 404. І недовгий той час, коли в Махачкалі, Улан-Уде і Якутську, після того, як з війни не повернуться тисячі бійців, виникне питання: А навіщо нам вбивати українців, якщо росіяни — ближче, і це вони відправили нас на фронт гарматним м'ясом, як завжди, і робили з підкореними народами? Але чи надовго? Горіть в пеклі, росіяни. Оруелл вам аплодує", - сказав Притула

читайте також"Росія - це ракова виразка планети. І ми видаляємо метастази": Притула в шоці від виховання росіян

Нагадаємо, раніше Сергій Притула розповів, як справляється з війною і переживає втрати. За його словами, не потрібно соромитися звертатися за професійною допомогою.

"Я ходив до психолога - якісь речі було складно самостійно переварити і пережити. У мене загинули друзі, є ще друзі в полоні, друзі під окупацією. Всі мої брати - зі зброєю", - зізнався він.

До того Притула говорив, що під час його коментування Євробачення-2022 в результаті всіх переказів на особисті карти і на рахунок його благодійного фонду українці пожертвували 5,5 мільйона гривень (в тому числі в криптовалюті).

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти