StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Всі мої брати зі зброєю": Притула розповів, як він справляється з війною

16 травня 2022, 23:39
Сергій Притула є активним волонтером.
Сергій Притула
Сергій Притула вважає, що війна не скінчиться скоро / Новый канал прес-служба

Український телеведучий і волонтер Сергій Притула розповів, як справляється з війною і переживає втрати.

Про це він повідомив в інтерв'ю Яніні Соколовій.

За його словами, не потрібно соромитися звертатися за професійною допомогою. "Я ходив до психолога-якісь речі було складно самостійно переварити і пережити. У мене загинули друзі, є ще друзі в полоні, друзі під окупацією. Всі мої брати-зі зброєю", - зізнався Притула.

відео дня

Він також говорив, що у нього немає істотних порад на широку громадськість, тому що якийсь час він намагався впоратися сам і у нього не завжди вдавалося.

читайте такожПритула розповів про можливе поповнення в родині

Слід звикати жити в нових реаліях і пристосовуватися до них, тому що війна, на думку Сергія, закінчиться нескоро. "Я вважаю, що як би там не було, а людям треба говорити правду. І коли кажуть, що у росіян залишилося військової потужності на 10-14 днів, а далі вони видихнуться... багато для себе можуть це трактувати як те, що скоро росіянам не буде як воювати, і все закінчиться. Це означає подарувати людям примарну надію", - додав ведучий Нового каналу.

"Не хочу нікого розчарувати або лякати, але це не скінчиться дуже швидко", - вважає Притула.

Нагадавши, Сергій Притула був ведучим національного відбору пісенного конкурсу Євробачення з 2017 по 2021 роки, а також коментував Євробачення-2018. Перед початком Євробачення - 2022 шоумен запропонував, що він самостійно коментуватиме конкурс цього року в обмін на донати для ЗСУ. Під час 4-годинного ефіру Сергій Притула розраховував зібрати мільйон гривень на потреби українських військових. В результаті, після підрахунки всіх переказів на особисті карти ведучого, на рахунок його благодійного фонду і перерахувань в криптовалюта, українці задонатили 5.5 мільйона гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти