StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Горбунов показав як пустотливо грає зі своїми синами від Осадчої

20 грудня 2023, 13:47
Телеведучий Юрій Горбунов розповів, як проводить час зі своїми маленькими синами - від шлюбу з телеведучою Катериною Осадчою.
Горбунов, Осадча
Телеведучий Юрій Горбунов любить дуріти зі своїми дітьми - 6-річним Іваном і 2-річним Данилом / колаж Главред, фото УНІАН

Відомий український телеведучий, шоумен і продюсер Юрій Горбунов показав, як проводить зимові вечори - в іграх зі своїми синами (від шлюбу з телеведучою Катериною Осадчою). Кумедні фото він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

На кадрах телеведучий дуріє з дітьми ‒ 6-річним Іваном і 2-річним Данилом ‒ стрибаючи на дивані і тримаючи їх за руки.

Крім цього, Горбунов розповів фоловерам про характери своїх синів. Зокрема, він зазначив, що старший син Іван справжній "енерджайзер", він любить багато рухатися і щось придумувати. Хлопчик непосидючий, і йому нудно, коли він нічого не робить. Що стосується молодшого сина, дворічного Данила, то з ним поки все простіше. Хлопчик любить слухати казки, які читає йому батько на ніч.

відео дня
Горбунов, діти
Горбунов, діти / Instagram

Нагадаємо, раніше українська співачка Камалія розкрила подробиці її розставання з пакистанським мільйонером Мохаммадом Захуром, з яким перебувала у відносинах 20 років.

Також нова обраниця українського шоумена Володимира Остапчука, 22-річна журналістка Катерина Полтавська, спровокувала чутки про свою вагітність від ведучого.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти