StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Горбунов відповів на слова Єфросиніної про те, що він для неї не існує

19 серпня 2023, 12:42
Юрій Горбунов відреагував на слова Маші Єфросиніної про те, що він для неї перестав існувати.
Єфросиніна, Горбунов
Горбунов каже, що торік вітав Єфросініну з ДН / колаж Главред, фото УНІАН

Відомий український телеведучий і продюсер Юрій Горбунов прокоментував заявие своєї колишньої колеги і напарниці по шоу "Підйом" Маші Єфросиніної про те, що він перестав для неї існувати. Свою думку він висловив в інтерв'ю проекту Аліни Доротюк.

Єфросиніна деякий час тому досить різко заявила, що вже два роки як мінімум з Горбуновим не має ніяких відносин.

"[Відчепіться, нецензурно - Главред] ви від мене з тим Горбуновим. Ця людина припинила особисто для мене своє існування ще у 2021 році", ‒ сказала вона.

відео дня

Доротюк запитала у продюсера ‒ в чому суть конфлікту?

"Думаю, що до неї ніхто не [приставав, нецензурно - Главред] з цим питанням. Це вона сама придумала. Як би відстаньте від мене. Вирішила скористатися можливістю", - сказав Горбунов.

Ведучий додав, що про те, що сталося між ними конфлікті краще запитати у самої Єфросиніної. І більше нічого не став коментувати.

"Нехай вона вам цю історію розповість, і тоді подивитися, хто правий, а хто ні. Просто Маша сказала, але вона забула, що може бути продовження цієї історії. Ось нехай вона розповість, а я послухаю. Я можу це розповісти, але буде негарно. Потрібно, щоб прозвучало з перших вуст. Це буде правильно", - сказав продюсер.

Зрештою, Горбунов зазначив, що для нього Єфросиніна існує і не пропадала. І додав, що в минулому році привітав її з днем народження, але не отримав відповіді.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна стверджувала, що, всупереч загальній емоційній пригніченості через війну в Україні, намагається з усіх сил піднімати моральний дух українців.

Вона знову знімає розважальне ток-шоу "Дорослі дівчатка", адаптувавши його під реалії сучасності, і поступово повертає кадри зі студійних фотосесій в соціальні мережі.

Раніше українська співачка Камалія розкрила подробиці її розставання з пакистанським мільйонером Мохаммадом Захуром, з яким перебувала у відносинах 20 років.

Також нова обраниця українського шоумена Володимира Остапчука, 22-річна журналістка Катерина Полтавська, спровокувала чутки про свою вагітність від ведучого.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти