Голос країни 2021 - назвали всіх зірок зі сліпих прослуховувань

30 грудня 2020, 14:47
Розкрили імена учасників кастингу на 11 сезон проекту Голос країни 2021.
Голос Країни 2021
Голос Країни 2021 / 1+1

Взимку наступного року виходить 11 сезон шоу Голос країни 2021, яке отримало назву Перезавантаження. Перший етап шоу - кастинг, або сліпі прослуховування, де вибирають учасників для шоу. Традиційно, українські виконавці приходять на сліпі прослуховування, щоб перевірити тренерів і трохи пожартувати над ними.

Так, на Голос країни 2021 в сліпих прослуховуваннях взяли участь екс-солістка ВІА Гри Надія Мейхер і заслужений артист України і чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк. Але крім них на шоу прийшли і інші зірки - а деякі навіть колись самі були учасниками Голосу.

Бронзова фіналістка шоу Танці з зірками Надія Мейхер пробувала себе в оперному співі, і тепер вирішила підкорити сцену Голосу країни.читайте такожГолос країни 11 сезон-перезавантаження і заміна тренерів

Але більше зацікавить глядачів сенсаційне повернення на велику сцену відомого дуету, поставленого на паузу. Який саме колектив вирішив таким чином заявити про повернення поки невідомо, але поки що в Україні тільки два дуети "стали на паузу", а не завершили виступи - Настя і Потап та Время і Стекло. Але чи буде Настя і Потап виступати на Голос країни 2021 - поки що найсуворіша таємниця.

Каменських, Потап
Настя Каменських і Потап / Instagram

Серед інших учасників, які пройшли онлайн кастинг в сезон і заспівають на "сліпих прослуховуваннях", фанат Голосу з Китаю і вокаліст з Марокко. Крім того, тренерів здивував хлопець з унікальним жіночим голосом, і вокаліст, який супроводжував своїм співом покази світових модних брендів.читайте такожПотап і Настя поставили дует на паузу

Привернула увагу глядачів своїми вокальними даними і фіналістка національного відбору на Євробачення Левашова Олена, більш відома під псевдонімом Garna. Останні п'ять років дівчина є солісткою відомого оркестру, а зараз прийшла на Голос країни Перезавантаження, щоб довести собі, що може співати сольно. Чи приймуть її тренери, і як вона вчинить з результатом - стане відомо тільки на сліпих прослуховуваннях.

Також вразила своїм співом одеситка Ірина Єбралідзе, яка з дитинства дружить із зіркою українського шоу бізнесу Мішель Андраде. Співачка вирішила прийти на Голос країни в пам'ять про матір, яка минулого року загинула в аварії в центрі столиці.

Нагадаємо, Голос країни 2021 виходить під назвою перезавантаження. У центрі уваги проекту буде голос і музика. У зв'язку з пандемією коронавірусу, кастинг Голосу країни вперше проходив повністю в онлайн-режимі, а на кастинг прийшло понад 5000 чоловік з різних куточків планети.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти