Голос країни 10 сезон дивитися онлайн 14 випуск 19-04-2020: спецвипуск

20 квітня 2020, 10:05оновлено 26 квітня 2020, 20:20
Ювілейний 10 сезон Голос Країни 2020 онлайн підходить до фіналу. Що було в 14 спеціальному випуску 19-04-2020 Голос країни - читайте на Главреді.
Голос Країни 10 сезон спецвипуск 19-04-2020 - дивитись онлайн
Голос Країни 10 сезон 14 випуск 19-04-2020 - дивитись онлайн / 1+1

Новий 10 сезону Голосу Країни можна дивитися онлайн. 14 спецвипуск вийшов в 21:00 19 квітня. У чотирнадцятому випуску Голос країни 10 1+1 покажуть кращі виступи 10 сезону, а також кращі виступи попередніх 9 сезонів. Покажуть таких зірок, як Maruv, Kazka. Tayanna та інших. У цьому випуску ніхто вилітати не буде - це можливість розслабитися перед суперфіналом Голоса країни 2020.

На шоу Голос Країни 10 сезон беруть участь Тіна Кароль, Потап і Настя Каменських, Monatik та Дан Балан. Провідні Голосу Країни 2020 - Юрій Горбунов і Катерина Осадча.

Що було в 14 випуск Голос Країни 10 сезон - дивись та читай на Главреді.

Віра Кекелія, Tayanna, Laud і багато інших яскравих учасників, а також виступи зірок, які приходили на сліпі прослуховування Голосу країни, знову пройдуть на ТБ.читайте такожГолос країни 10 сезон дивитися онлайн 13 випуск 12-04-2020 - хто пройшов в прямі ефіри

Співачка і актриса Вечірнього кварталу Віра Кекелія прийшла на проект, щоб розпочати сольну кар'єру і бути почутою глядачами. Проект допоміг дівчині не тільки розкрити свій талант, але й познайомитися зі своїм майбутнім чоловіком Романом Дудою, від якого чекає первістка. На Голосі обидва була в команді Сергія Бабкіна.

"Найскладнішим для мене було прийняти рішення прийти на проект, але після участі моє життя змінилося. На Голосі країни я вперше прислухалася до себе: могла сказати те, що хотіла сказати, була такою, якою є. Я почала розвивати свою творчу кар'єру, розвиватися як виконавець сольно, а ще зустріла кохану людину - і зараз моє життя набула зовсім інший вектор - позитивний ", - розповіла Віра.

Віра Кекелія в ювілейному сезоні вболіває за учасників команди Монатика.

Андрій Адо Хаят, який виступає під псевдонімом Khayat признається, саме на проекті зрозумів, що музика - це справа його життя: "Голос країни направив мене в правильне русло, я став більш впевненим у собі. Участь в проекті мотивувала мене старанно працювати далі", - розповів співак.

Серед фаворитів ювілейного сезону Андрій зазначив учасницю з команди Тіни Кароль - Дарину Полоротову.

Андрій прийшов на проект, щоб популяризувати українську пісню - його надихає народний фольклор, на сліпих прослуховуваннях він виконав народну пісню В кінці греблі шумлять верби і зміг розгорнути всі червоні крісла.

Maruv зізналася, що прийшла на Голос, ще поки була студенткою Харківського політеху. У спецвипуску покажуть її перший виступ на Голосі.

Микита Алексєєв прийшов на проект, щоб спробувати підкорити велику сцену. Тоді перед ним стояв нелегкий вибір: вибрати професію маркетолога або присвятити своє життя музиці - протягом тривалого часу Микита був солістом бенду. Сьогодні Alekseev відомий співак не тільки в Україні - він виступає в Росії, Білорусі і навіть західних країнах.

Голос країни 10 сезон випуск 14 дивитись онлайн відео 19-04-2020: спецвипуск


Всі випуски шоу Голос Країни 2020 виходять на 1+1 о 21:00. Також подивитися онлайн всі випуски і почитати огляд можна на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти