StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Галкіна привеземо, потім Урганта": у Росії зробили заяву про повернення чоловіка Пугачової

22 жовтня 2022, 15:38
Іван Ургант і Максим Галкін покинули Росію після початку війни.
Галкін, Ургант
В Росії зробили заяву про повернення Галкіна і Урганта / скріншот YouTube

Максим Галкін був одним з перших, хто покинув Росію після початку їй війни в Україні. Чоловік Алли Пугачової один з небагатьох, хто не боїться говорити правду.

За це його зненавиділи в Росії. Михайло Шахназаров, один з пропагандистів Кремля, впевнений, що Максим Галкін, покатавшись з туром по містах, повернеться на батьківщину.
Він вважає, що Росія - буде "країною-терпилою", якщо з розпростертими обіймами прийме всіх тих, хто від неї відвернувся у важкий момент.

"Вони будуть тягнути звідти, тому що це диверсія. Ось Бадоєва знову на Першому каналі. Чому? А тому, що хтось дає сигнал, мовляв, з'явилася Бадоєва, потім Галкіна привеземо, потім Урганта", - обурився Шахназаров.

відео дня

Нагадаємо, раніше Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і Політику диктатора Путіна і був визнаний іноземним агентом, прокоментував це рішення влади країни-агресора.

"Я не продаю свою думку і свої думки і не купую чужі. Я торгівлею совістю не займаюся", - додав він. Артист також звернувся до Міністерства юстиції, вказавши на те, що "пристойні люди" не платять за щирість і чесність.

Також ми писали, що співачка Лайма Вайкуле підтримала свою колегу по сцені Аллу Пугачову, яка звернулася до російської влади, попросивши визнати її іноземним агентом.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти