StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Фото з майбутнього в українському Криму": дзюдоїстка Дар'я Білодід поніжилася на пісочку в міні

9 грудня 2022, 03:24
Олімпійська чемпіонка виявилася справжньою квіткою пустелі - тендітна та яскрава на вигляд, але стійка всередині.
Дарина Білодід
Дар'я Білодід в міні-сукні похвалилася ніжками / instagram.com/dariabilodid7

Дворазова чемпіонка світу та бронзова призерка Олімпійських ігор з дзюдо (2020) 22-річна Дар'я Білодід захоплює шанувальників не тільки своєю майстерністю бойових мистецтв, а й неземною красою.

У довгоногій красуні з білявим волоссям і чуттєвими губами ледь впізнаєш жінку із залізною волею і титанічною цілеспрямованістю. Своїм оманливим образом Білодід часто користується в житті, і, схоже, дуже цим насолоджується.

Молода спортсменка на своїй сторінці в Instagram часто ділиться з шанувальниками пікантними луками, які приводять у захват всіх, хто погляне на неї.

відео дня

Нещодавно вона побалувала фанатів знімком з пустелі - дівчина сидить на піщаних дюнах в чорній міні-сукні, схожій на грецьку тогу, підперши голову рукою. Поділ її вбрання задерся так, що з-під нього визирають ідеально підтягнуті, стрункі ніжки Білодід.

"Всьому свій час", - підписала знімок спортсменка. А так як локацію, де було виконано фото, вона не вказала, її українські шанувальники припустили, що фотографія - натяк на пляжі Криму, який зовсім скоро повернеться до складу України.

Дарина Білодід
Дар'я Білодід в міні-сукні похвалилася ніжками / instagram.com/dariabilodid7

Раніше українська акторка, зірка серіалу Кріпосна, Ксенія Мішина показала спокусливий танець, який виконала в одній спідній білизні.

Старша сестра сімейства Кардашьян Кортні продемонструвала відвертий бодіпозитивний лук - похвалилася апетитними складочками в напівпрозорій сукні-сітці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти