StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

22-річна дзюдоїстка Дар'я Білодід похвалилася своїми "олімпійськими" стегнами в Дубаї

8 листопада 2022, 02:41
Спортсменка вирушила на відпочинок, і побалувала фанатів розслабленими знімками.
Дарина Білодід
Дар'я Білодід у відкритій сукні показала ніжки в Дубаї / instagram.com/dariabilodid7

Одна з найкрасивіших дівчат в сучасному українському спорті Дар'я Білодід з упертістю справжньої чемпіонки завойовує серця шанувальників не тільки своїми досягненнями на татамі, а й тонкою грацією.

Олімпійська чемпіонка вміло поєднує дзюдо з простими жіночими радощами, що робить її одночасно небезпечною та прекрасною. На її сторінці в Instagram знімки в жіночних нарядах змінюються стильними, динамічними фото в дзюдогі.

Нещодавно Білодід показала невеликий фрагмент зі свого перебування в Дубаї. У кадрі українська спортсменка позує на тлі Бурдж-ель-Араб - знаменитого "парусника", який є готельним комплексом і однією з візитних карток найбільшого міста ОАЕ.

відео дня

На фото Дар'я одягнена в шовкову чорно-білу сукню у вертикальну смужку, яка візуально подовжує і без того підтягнутий та стрункий силует спортсменки. Одну ногу Білодід грайливо задерла, демонструючи у високому розрізі вбрання спортивні ніжки.

"Продовжуйте посміхатися, тому що життя - прекрасна штука, в якій є безліч приводів для посмішки❤️", - підписала знімок вона.

Дарина Білодід
Дар'я Білодід у відкритій сукні показала ніжки в Дубаї / instagram.com/dariabilodid7

Раніше українська співачка MamaRika (справжнє ім'я-Анастасія Середа) похвалилася спортивною, підтягнутою фігурою у спокусливій білизні через рік після пологів.

Інша молода мама, дизайнерка і ресторатор Даша Кацуріна, також не залишилася за бортом і засвітила свої пікантні форми в леопардовому купальнику.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти