StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Філіп Кіркоров покинув РФ після теракту в "Крокус Сіті Хол"

25 березня 2024, 13:17
Путініст Філіп Кіркоров покинув терористичну РФ і полетів у Баку з невідомої причини.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров поїхав у Баку / колаж: Главред, фото: t.me/fkirkorov_newsbot

Російський артист Філіп Кіркоров, який підтримує криваве вторгнення Росії в Україну, несподівано вилетів з Москви.

У мережі з'явилося відео, на якому Кіркоров у супроводі своїх охоронців прилетів до Баку, повідомляє Telegram-канал "Новости Азербайджана". У кадрі співак залишає ВІП-зал аеропорту.

Кіркоров в аеропорту Баку
Кіркоров в аеропорту Баку / фото: скрін t.me/aznovost

відео дня

Причина від'їзду Кіркорова до Азербайджану поки невідома. Також неясно, скільки артист пробуде в Баку.

Додамо, путініст Філіп Кіркоров висловив співчуття всім постраждалим після теракту в "Крокус Сіті Хол". Він сказав, що готовий надати допомогу бізнесменові Аразу Агаларову, який володіє "Крокус Сіті Холом", і його синові, виконавцю Еміну Агаларову, колишньому віце-президенту компанії.

"Сталася страшна трагедія. Мені складно підбирати слова. Для нас, для артистів, "Крокус Сіті Хол", концертна зала ім. Мусліма Магомаєва - "Крокус Сіті Хол". Мусліма Магомаєва - наш дім. І в наш дім прийшли нелюди. Співчуваю всім постраждалим та їхнім сім'ям і близьким. Це жахливий акт терору, що обрушився на нас. Зараз як ніколи ми повинні всі згуртуватися. Емін, Араз, я буду завжди поруч. Страшний вечір. Поки немає місця ні словам, ні міркуванням. Тільки молюся! Бережи вас Боже!" - написав Кіркоров у мережі.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Додамо, Алан Бадоєв не припиняє дивуватися дивній поведінці Філіпа Кіркорова, який залишився жити і працювати в терористичній Росії. Він також припустив, що у Кіркорова могли забрати дітей.

А також Філіп Кіркоров заявив, що його не "скасовували" після "голої" вечірки Насті Івлєєвої, а йому нібито потрібно було "перезавантажитися", тому він і зник з інформаційного простору.

Читайте більше про Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти