StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Феномен "Уенсдей": ще п'ять цікавих серіалів з Дженні Ортега

29 грудня 2022, 21:07
6459
Актриса Дженна Ортега здобула неймовірну популярність завдяки своїй ролі в серіалі Середа.
Дженна Ортега
Дженна Ортега / instagram.com/jennaortega

Популярний серіал "Уенсдей", де головну роль зіграла актриса Дженні Ортега, продовжує бити рекорди за популярністю. За кілька коротких тижнів з моменту прем'єри шоу в листопаді воно вже стало другою за популярністю англомовною програмою на Netflix, охопивши майже 174 мільйони домогосподарств і 1,19 мільярда годин перегляду.

Серіал був номінований на премію "Золотий глобус 2023" в категорії "Найкращий телесеріал, мюзикл або комедія", повідомляє Мarketscreener.com.

Шоу також виявилося проривною роллю для Дженні Ортеги, яка грає головну героїню Уенсдей Аддамс. Актриса була номінована на "Золотий глобус" за найкращу роль актриси в телесеріалі.

відео дня

Хоча 2022 рік став важливою віхою в кар'єрі Ортеги, 20-річна актриса почала зніматися з восьми років. Ось ще п'ять ролей Дженни Ортеги, на які варто звернути увагу.

"Діва Джейн" - Netflix

Рімейк CBS венесуельської теленовели "Хуана ла Вірген" розповідає історію Джейн, 23-річної релігійної американки венесуельського походження, яка обіцяє своїй бабусі зберегти цноту до заміжжя. Світ Джейн перевертається з ніг на голову, коли вона випадково піддається штучному заплідненню під час візиту до лікаря. У той час як Джина Родрігес зображує Джейн як дорослу, Ортега зображує молоду Джейн у спогадах дитинства, перемежованих протягом серіалу, який тривав з 2014 по 2019 рік.

"Застряг посередині" - Disney

У цьому серіалі Disney Channel, який тривав з 2016 по 2018 рік, Ортега зображує Харлі Діас, середню дитину в сім'ї з сімома дітьми. Харлі - інженер-вундеркінд, яка використовує свої винаходи, щоб орієнтуватися в хаосі життя своєї великої родини. Персонаж виступає як зірка і оповідач шоу, часто ламаючи четверту стіну, щоб розповісти глядачам про ситуації, в яких опинилася її сім'я. У кліпі, який знову відкрили шанувальники, Ортега пророчо порівнює себе з певним днем тижня: "Ось що трапляється, коли семеро дітей, а ти застряг посередині. Якби моя сім'я була на тиждень, я була б Середою", — каже її персонаж.

"Ти", 2 сезон-Netflix

Психологічний трилер Netflix слідкує за серійним вбивцею Джо Голдбергом, який вбиває жертв, розвиває одержимість, закохується і врешті-решт народжує дитину. У другому сезоні Ортега грає Еллі Альвес, 15-річного режисера-початківця, яка живе в багатоквартирному будинку Джо і проходить стажування у проблемного коміка. Її персонаж не з'являється в третьому сезоні, але згадується. Четвертий сезон серіалу буде розділений на дві частини: прем'єра першої частини відбудеться 9 лютого, а другий — 9 березня.

"День "так" - Netflix

Сімейна комедія Netflix показує Дженніфер Гарнер у ролі Еллісон Торрес, матері, яка вирішує дати своїм дітям "Так" День" — коли вона не може відмовитися ні від чого, про що вони просять, якщо вони виконають свої обов'язки і будуть вести себе добре. Ортега зображує Кеті Торрес у фільмі 2021 року, яка просить матір привести її на музичний фестиваль для свого "Так". За свою роль Ортега була номінована на премію Імаген за найкращу жіночу роль у художньому фільмі.

"Крик" - Paramount+, Showtime

Продовження класичного фільму жахів 1996 року 2022 року показує нове вбивство молодих людей. Ортега зображує Тару Карпентер, яка очолює новий склад підлітків, на яких полюють. Вона з'явиться в сиквелі "Крик VI", який вийде в кінотеатрах 10 березня 2023 року.

Нагадаємо, раніше актриса Дженна Ортега, яка здобула світову популярність завдяки головній ролі в серіалі Уенсдей, з'явилася в "вечірньому шоу Джиммі Феллона".

У студії дівчина з'явилася в чорній прозорій сукні від Dolce & Gabbana з високим металевим поясом з ланцюжком, білим коміром, краваткою і манжетами.

Під нарядом було видно чорне боді. Образ доповнювали туфлі на підборах, сережки і кілька кілець.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти