StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Євроденс: Лобода записала новий україно-європейський трек

14 липня 2023, 17:50
390
Співачка знову випустила пісню українською мовою. Цього разу не ліричну, а танцювальну композицію.
Світлана Лобода випустила новий україноязвчный трек
Світлана Лобода випустила новий україномовний трек / прес-служба LOBODA

Українська співачка Світлана Лобода (LOBODA-авт.) представила новий сингл "Spogady".

За інформацією прес-служби співачки, це "та сама пісня, яка не відпускає з перших нот". "Трек вивертає навиворіт, оголюючи всі переживання поточного часу, кажучи про те, що все в цьому житті може змінитися, але музика - вічна, а значить головне сьогодні - залишатися собою, творити добро і танцювати, навіть якщо серце розривається від болю", - повідомили представники зірки.

"У часи, коли "ціна репутації" - визначається не вчинками, а порожніми словами. Коли брати - це заплямована історія назавжди. Коли вчорашні герої виявляються відразу розіп'яті натовпом, а почуття і уми стають об'єктами нескінченних маніпуляцій - фраза "серед подій, братів і повій" набуває особливого сенсу. Але світанок завжди приходить після найтемнішого часу доби і правда обов'язково перемагає", - каже вона.

відео дня

Творці композиції "Spogady" розкривають те, що трек створювався кілька місяців командою авторів і аранжувальників з Європи та України. Сингл представлений в кращих традиціях танцювальної музики, поєднуючи в собі відразу кілька музичних жанрів від евроденса до лайтхауза.

Зазначимо, Світлана Лобода після початку війни в Україні активно допомагає всім співгромадянам. Після трагедії на Каховській ГЕС Лобода надала квартиру у Києві для проживання багатодітній родині з Херсона і передала 100 тисяч гривень благодійному фонду для допомоги жителям, які позбулися своїх будинків.

Крім того, нещодавно Лобода перервала свій гастрольний тур в Європі і приїхала в Херсон. Вона поділилася коротким відео на тлі знаменитої арки з назвою міста, і заспівала під гітару пісню покійного Кузьми Скрябіна.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти