StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Цим я себе принижую": Тарас Тополя висловився про повернення Олега Винника

17 вересня 2024, 13:48
360
Фронтмен Антитіл зазначив, що не планує ігнорувати опального колегу, коли той з'явиться в Україні.
Олег Винник, Тарас Тополя
Тарас Тополя поділився своєю думкою про Олега Винника / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, instagram.com/tarastopolia

Український співак Олег Винник спершу публічно підтримав Україну у війні проти країни-окупанта, а потім надовго зник з інформаційного простору. Пізніше з'ясувалося, що артист виїхав із країни до Німеччини за станом здоров'я.

Багато хто серед колишніх колег засуджує Винника - переїзд називають втечею і не готові прийняти його назад в український шоу-бізнес. Фронтмен гурту Антитіла, співак і військовий Тарас Тополя, таку позицію не підтримує.

У своєму нещодавньому інтерв'ю для телеканалу "Дім" він наголосив, що не відвертатиметься від Олега Винника. Тополя переконаний, що не має жодного морального права судити цю людину та принижувати її.

відео дня

"Хто я такий, щоб проявляти якусь зарозумілість по відношенню до іншої людини. Буду вітатися, бо в першу чергу це людина. Що б він там не робив, що б не чудив. Але окрім мо**алів. Це людина, це українець. Я можу сто п'ятсот разів негативно ставитися до його музики, що він там вчинив і його позиції, але цим я себе принижую в першу чергу. Бо я що пуп тут, щоб не протягнути руку й не привітатися?" - поділився Тарас Тополя.

Хто такий Тарас Тополя?

Тарас Тополя - український співак, соліст і лідер поп-рок-гурту Антитіла, з яким випустив 7 альбомів. У лютому 2022 року записався до ТРО, служив у ЗСУ в якості парамедика протягом 7 місяців.

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру розпочав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну та обірвав зв'язок з шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктовано неназваною хворобою.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Слава Камінська прокоментувала зникнення "заклятої" подруги і колеги по гурту НеАнгели Вікторії Смеюхи, яка перестала виходити на зв'язок ще восени 2022 року.

Також стало відомо, який вигляд має онука "мами Вєрки Сердючки" - донька зірки показала обличчя п'ятимісячної дівчинки на честь першого в її житті великого свята.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти