StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Елегантна Джолі приїхала в паризький бутік

2 лютого 2023, 02:20
Фанати вишикувалися в чергу, щоб привітати улюблену зірку.
Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі / скріншот

Анджеліна Джолі виглядала невимушено і шикарно, коли в понеділок ввечері відвідала бутік популярного бренду на Єлисейських полях в Парижі.

47-річна актриса була оточена фанатами у французькій столиці, але все ж знайшла час роздати їм автографи. Вона продемонструвала свій елегантний лук, продемонструвавши чорний тренч, який одягла поверх кремової сукні, пише The Daily Mail.

Анджеліна також виглядала запаморочливо в парі чорних туфель на підборах, з шикарною білою сумочкою з золотими деталями.

Подивитися на шикарну Джолі можна тут.

Вона була з розпущеним волоссям і виглядала дуже доброзичливою і усміхненою.

Нагадаємо, що з 2019 року Анджеліна Джолі самотній. Здавалося, що після розлучення з плейбоєм і актором Бредом Піттом, романи її більше не цікавлять, і вона повністю присвятила себе дітям.

Проте неприборкана натура Джолі, схоже, знайшла партнера собі до пари. Анджеліну запідозрили в романі з ірландським актором Полом Мескалом, відомим завдяки серіалу нормальні люди.

Зараз 26-річний Пол грає Стенлі Ковальські в лондонському театрі Алмейда в п'єсі Теннессі Вільямса "Трамвай "Бажання". Днями актора застали на побаченні з Джолі в театральному кафе після постановки.

Також легендарний голлівудський актор і продюсер Бред Пітт, цілком ймовірно, закрутив новий роман - з фітнес-тренером Інес де Рамон.

За даними видання, Пітт вже встиг познайомити дівчину (якій він старше рівно на 30 років) зі своїми зірковими друзями ‒ актором/режисером Шоном Пенном і гітаристом легендарної групи Led Zeppelin Джиммі Пейджем.

А днями Пітта застали з Де Рамон під час побачення ‒ на концерті соліста групи U2 Боно в Лос-Анджелесі. Компанію їм склали супермодель 90-х Сінді Кроуфорд і її чоловік Рене Гербер.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти