StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бреда Пітта папараці застукали з коханою, молодшою за нього на 30 років

19 листопада 2022, 09:53оновлено 19 листопада 2022, 11:03
Бред Пітт вже встиг познайомити дівчину, фітнес-тренера Інес де Рамон (якої він старше рівно на 30 років), зі своїми зірковими друзями.
Бред Пітт
Бреда Пітта папарації застукали з коханою, молодшою за нього на 30 років / https://ua.depositphotos.com

Легендарний голлівудський актор і продюсер Бред Пітт, цілком ймовірно, закрутив новий роман - з фітнес-тренером Інес де Рамон. Про це повідомляє британське видання The Daily Mail.

За даними видання, Пітт вже встиг познайомити дівчину (якої він старше рівно на 30 років) зі своїми зірковими друзями ‒ актором /режисером Шоном Пенном і гітаристом легендарної групи Led Zeppelin Джиммі Пейджем.

А днями Пітта застали з Де Рамон під час побачення ‒ на концерті соліста групи U2 Боно в Лос-Анджелесі. Компанію їм склали супермодель 90-х Сінді Кроуфорд і її чоловік Рене Гербер.

Інес де Рамон - відомий фітнес-тренер і фахівець зі здорового способу життя. Останні кілька років вона була в шлюбі із зіркою серіалу "Щоденники вампіра" Полом Уеслі.

Нагадаємо, раніше супермоделі і актрисі Емілі Ратаковскі стали приписувати роман з одним з головних красенів Голлівуду - актором Бредом Піттом. Інсайдери вже встигли повідомити цікаві подробиці про цю пару.

Представник колишньої дружини Пітта, актриси Анджеліни Джолі, вже зробив заява від її імені Про особисте життя Бреда. Можливий роман Пітта з Ратаковскі викликав у неї неоднозначну реакцію.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти