Єфремов на суді попросив виконати " своє останнє бажання"

31 серпня 2020, 13:18оновлено 31 серпня 2020, 19:30
920
Тривають судове засідання з приводу летального ДТП, яке влаштував актор Михайло Єфремов.
Єфремова
Михайло Єфремов / УНІАН

У Пресненському суді столиці РФ після перерви в кілька діб триває слухання судової справи щодо летальної аварії з актором Михайлом Єфремовим.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Адвокат актора Ельман Пашаєв виступив із заявою, що Ірина Стєрхова не є цивільною дружиною загиблого Сергія Захарова. Нібито чоловік просто знімав у неї житло.

відео дня

Сам же Єфремов відмовляється визнавати власну провину і стверджує, що не був за кермом джипа, який врізався у фургон Захарова.

"Ваша честь, я здивований. На всіх кадрах помітний слід у мене на шиї від ременя безпеки. Видно, що я не в собі, не тільки п'яний. За старих часів суд виконував останнє бажання засудженого до страти. Мене засудили до страти ще 9 червня на всіх федеральних каналах, куди так люблять ходити адвокати потерпілих. Я вас прошу - виконайте моє останнє бажання. Призначте біологічну експертизу пасажирського сидіння і ременя безпеки. Я ніколи не сідав п'яним за кермо. Прошу суд прийняти наше клопотання", - заявив актор.

Однак суддя відмовила в клопотанні та зробила Єфремову зауваження за нестриманість.

читайте також"Всі пропонують визнати провину": Єфремов повернувся під захист Пашаєва

Нагадаємо, раніше російський актор Михайло Єфремов відправив гроші чотирьом потерпілим у справі про ДТП з Сергієм Захаровим. На початку судового засідання адвокат Михайла Єфремова Ельман Пашаєв оголосив - акторові провели експертизу і виявили розлад особистості та алкоголізм.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти