StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Джекі Чан відсвяткував ювілей і порадував фанатів ретрознімками

10 квітня 2024, 02:00
Легендарному артисту Джекі Чану 7 квітня виповнилося 70 років. Він досі знімається в кіно і багато трюків виконує самостійно.
Чан, ювілей.
Джекі Чану виповнилося 70 років / колаж Главред, фото Instagram і ua.depositphotos.com

Легендарному китайському артисту, режисерові та постановнику трюків Джекі Чану виповнилося 70 років. Ювілей він відзначив ностальгічним постом в Instagram.

"Ще сьогодні багато друзів нагадували мені: "Джекі, тобі виповнюється 70 років!" Щоразу, коли я чую цю цифру, у мене на секунду зупиняється серце - мені вже 70 років? Після того, як я оговтався від шоку, друге, що спало мені на думку, - це вислів мого старшого брата Саммо Хунга, який одного разу сказав: "Старіти - це щастя". Особливо нам, каскадерам, ми не знаємо, як нам пощастило, що ми можемо старіти", - написав Чан.

Потім зірка зазначив, що пропрацював у кіноіндустрії вже 62 роки і "завжди був готовий пробувати щось нове для фільму, незалежно від того, чи це складний трюк, чи революційна зовнішність персонажа".

відео дня

"Я дорожу кожним моментом, тому що мені пощастило, що я все ще знімаюся сьогодні", - сказав він.

Крім того, артист у пості також показав колекцію фотознімків за всю свою довгу кар'єру в кіно.

Чим прославився Джекі Чан

Джекі Чан - гонконгський актор, каскадер, кінорежисер, кінопродюсер, сценарист, постановник трюків і бойових сцен, співак, філантроп, майстер бойових мистецтв. Посол доброї волі ЮНІСЕФ. Кавалер ордена Британської імперії, головний режисер Чанчуньської кіностудії - найстарішої кіностудії в КНР, пише Вікіпедія.

Нагадаємо, раніше стало відомо про смерть головного героя фільму "Максим Оса і золото Песиголовця", актора Василя Кухарського. 42-річний артист отримав важке поранення на фронті.

Також Перший український театр для дітей та юнацтва повідомив про смерть української зірки фільму "Д'Артаньян і три мушкетери", актора Сергія Кустова.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти