StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ми пишемо нову історію, поки росіяни пишуть доноси": Дурнєв розповів, як вибити з себе все російське

10 серпня 2022, 23:50
Телеведучий назвав лайфхаки, як дистанціюватися від божевільного сусіда.
Олексій Дурнєв
Олексій Дурнєв / відкриті джерела

Український ведучий і блогер Олексій Дурнєв на своїй сторінці в Instagram розповів, як" вбити в собі " русский мир.

За його словами, щоб назавжди відмахнутися від "русского міра", нам недостатньо "перемогти орків і обрізати всі контакти з росіянами". Нам потрібно викорчувати це з себе.

"Як це зробити? Початок логічний: відмовитися від усього російського, перейти на українську мову і підтримувати власну культуру. Потім робити маленькі, але системні кроки в бік кращого себе. Будьте доброзичливі. Вітайтеся з колегами в громадському транспорті, спортзалі та супермаркетах. Не кидайте недопалки. Допомагайте оточуючим в дрібницях. Просто посміхайтеся людям. Росіян закордоном завжди видають насуплені брови і невдоволення. А нас-жовто-блакитне серце на сорочці і зацікавленість", - пише він.

відео дня

читайте такожЧому українці розлучаються під час війни-Олексій Дурнєв назвав головну причину

Він також додав, що необхідно знайти собі інтелігентне хобі: читайте книги, ходіть в театр і на виставки, слухайте наукові подкасти. Українці всебічно розвинені, тому їх дуже важко завербувати. Ми пишемо нову історію, поки росіяни пишуть доноси.

"Ми мислимо стратегічно, поки "русскомирцы" хочуть перервати ситуативну вигоду, крадучи наші унітази", - додає він. ⠀За його словами, важливо вчити іноземну мову. "Дивіться Netflix в оригіналі з субтитрами. Не слухайте російську музику і не дивіться їх шоу – Це контент для худоби з берегів волги, воно нас не стосується, нехай пливе собі. Навіть палицею в це не тикайте, огидно", - пише Дурнєв. ⠀"Давайте домовимося, що ми – європейська нація і повинні вести себе відповідно. А наші північні сусіди – це нащадки дикунів, які досі люблять обвішатися хутром і золотом, щоб з одного боку демонструвати свої статки, а з іншого-легко було бігти, забравши все найцінніше. Між нами прірва, яку ми повинні розширити до розмірів чорної діри. У наших силах це зробити дуже швидко. Досить щодня працювати над собою", - додає він.

Нагадаємо, ведучий і блогер Олексій Дурнєв у коментарі журналісту Дмитру Гордону заявив, що найстрашнішим для російських пропагандистів Соловйова і Скабєєвої – втратити все те, що вони отримали, продаючи совість.

"Вони вже немолоді люди. Своє життя вони присвятили тому, щоб торгувати совістю. Це у них досить успішно вийшло", - зазначив Дурнєв.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти