StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дорофєєва показала романтичний знімок зі своїм коханим Кацуріним

4 серпня 2022, 16:11
Українська співачка Надя Дорофєєва, яка зараз виступає на благодійних концертах на підтримку України, показала романтичне фото з коханим - Кацуріним.
Дорофєєва
Дорофєєва / УНІАН

Відома українська попспівачка (колишня солістка групи "Врємя і стєкло") Надя Дорофєєва, яка активно дає благодійні концерти на підтримку українців, показала фанатам романтичне фото зі своїм бойфрендом ‒ київським ресторатором Михайлом Кацуріним.

У на знімку в Insta-stories Надя і її коханий сидять на вулиці на лавці і неспішно п'ють каву. При цьому на фото можна побачити тільки їх ноги і руки, а ось особи пара вирішила приховати.

Потім Дорофєєва лише додала до цього знімку "сердечко" ‒ не приховуючи, так би мовити, свої романтичні почуття до Кацуріна.

Дорофєєва показала романтичний знімок зі своїм коханим Кацуріним

Нагадаємо, раніше Дорофєєва не раз відзначала, що не вбивається в спортзалах заради бездоганної фігури, і займається спортом для підтримки тонусу і в своє задоволення.

На своїй сторінці в Instagram під час війни артистка почала збирати корисні поради та ресурси, які можуть допомогти її фанатам впоратися зі стресом і поліпшити себе.

Крім того, Дорофєєва поділилася з шанувальниками новим відвертим фото. Зірка опублікувала знімок, на якій позувала без білизни, прикрившись рожевою сукнею. Втім, нічого не завадило фанатам розглянути її татуювання і насолодитися її шикарною фігурою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти