StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочку Пєскова "розвели" на гроші шахраї

31 серпня 2022, 16:24
Дочка Пєскова перебувала ніби "під гіпнозом". Але шахраї туї ж швидко повернули гроші.
Дочку Пєскова 'розвели' на гроші шахраї
Прес-секретар Путіна Пєсков зі своїм чадом. Фото Стархіт

Дочку прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова Лізу розвели шахраї.

Під час одного з фестивалів, який проходив на території країни Росії, яка веде кровопролитну війну з Україною, Пєсков поділився сімейною історією про те, як його дочку розвели телефонні шахраї.

"Дочка попалася в минулому році на виверти телефонних шахраїв. Вже скільки я їй говорив. Вона сказала, Це було як гіпноз. Вона навіть нічого не зрозуміла, як стала називати свої піни і так далі, і у неї з двох карток зняли гроші", — відверто сказав Пєсков.

відео дня

Прес-секретар головного терориста Росії Путіна не уточнив, чи зверталася дочка після інциденту до нього за допомогою, але в підсумку гроші Єлизаветі через якийсь час повернули.

"Я вже не знаю, чи вдалося зловити цих нехороших, талановитих людей або не зловили, але гроші повернули. Сила переконання іноді перемагає знання. Це така парадоксальна річ",-розповів чиновник країни-агресора.

Нагадаємо, раніше дружина Пєскова Тетяна Навка, поразвлекалась Греції.

За інформацією телеграм-каналу "ЧТД", мільйонерка Навка, незважаючи на санкції, відзначилася на тусовці в ресторані, де розважаючись, перебила посуд.

"Вона потрапила відразу під санкції Євросоюзу і США, але літо на курортах Краснодарського краю чомусь вирішила не проводити. На відео вона весело б'є тарілки в грецькому ресторані, поки плебеям (закреслено) іншим росіянам анулюють візи", - написали в Телеграм.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти