StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"До сліз образили": путіністка Любов Успенська розпочала війну проти Філіпа Кіркорова

7 серпня 2024, 21:43
115
Любов Успенська подала позов до Філіпа Кіркорова через образливе слово.
Любов Успенська, Філіп Кіркоров
Любов Успенська почала розбірки з Філіпом Кіркоровим / колаж: Главред, фото: instagram.com/uspenskayalubov_official/, facebook.com/profile.php?id=100044260682422&locale=nl_NL

Російська співачка Любов Успенська, яка підтримує повномасштабне вторгнення РФ в Україну, заявила, що суд РФ почав розгляд її позову до путініста Філіпа Кіркорова. А все через те, що артист назвав її "жебрачкою".

"Сьогодні почався розгляд мого позову в суді до Філіпа Кіркорова. Філіп, якого до сліз образили мої слова про "жінконенависника", не посоромився назвати мене публічно "жебрачкою", - повідомляють слова путіністки пропагандистські росЗМІ.

відео дня

Також любителька диктатора Путіна зазначила, що вона все лише обороняється.

"Друзі, чесно скажу, я б ніколи в наші дні не затіяла таких розглядів, але якщо вже на мене напали, я обороняюся", - розповіла Успенська.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, Філіп Кіркоров, виявляється, не може впоратися зі своїми дітьми і саме це стало причиною того, що він відправив їх жити та навчатися в ОАЕ. За даними пропагандистських ЗМІ, скандальний путініст має проблеми з дисципліною власних дітей - Аллою Вікторією і Мартіном.

А також багато хто припустив, що у співака вже справжнісінька залежність, через яку він не може зупинитися. А вся справа в тому, що Філіп Кіркоров майже все тіло розмалював татуюваннями.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти