StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дмитро Нагієв визначився і показав свою позицію щодо війни

29 серпня 2024, 11:58
6220
Дмитро Нагієв почав зніматися в російських фільмах після довгої паузи.
Дмитро Нагієв
Дмитро Нагієв повернувся на росТБ / колаж: Главред, фото: instagram.com/nagiev.universal/

Російський актор і ведучий Дмитро Нагієв, який довгий час плутав українців і росіян своїми незрозумілими заявами про війну, повертається на екрани в країні-окупанті, що показує його справжню позицію.

У мережі вже опублікували новину про те, що Нагієв вирішив надалі співпрацювати з російськими пропагандистами, а отже стане спонсором війни. Актор бере участь у фільмі "Хто швидше?" і це перша його поява на росТБ з початку повномасштабної війни в Україні.

відео дня

"З цікавого, оголосили, що на екрани СТС повертається Дмитро Нагієв. Він з'явиться в екшн-комедії "Хто швидше?". Роль дуже в його стилі: герой Нагієва відповідає за діаманти на 1 млрд рублів. Про куш він розповідає незнайомцям, які тут же кидаються за ними в погоню. Загалом, фільм у дусі "Італійців у Росії", - повідомили пропагандисти.

Хто такий Дмитро Нагієв?

Дмитро Нагієв - російський шоумен, актор театру і кіно, теле- і радіоведучий розважальних програм. Має статус секс-символу серед російських чоловіків-знаменитостей.
Нагієв засуджує сучасників, які використовують у своїй промові гасла "На Берлін" і "Можемо повторити".

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, росіяни не задоволені, що брати Меладзе сфотографувалися з Єгором Бортником. Як заявив російський громадський діяч Вадим Манукян, Меладзе таким чином знищили свою кар'єру в РФ остаточно.

А також онук Алли Пугачової Дені Байсаров, який виїхав жити до США, але, мабуть, повернувся в країну-терориста Росію, перевищив швидкість, за що й отримав штраф. Байсаров неодноразово порушував правила дорожнього руху, і його вже п'ять разів штрафували за перевищення швидкості в Москві, але він усе сплатив.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти