StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Діма Коляденко висловився про інтим у стосунках з Іриною Білик

17 квітня 2024, 22:01
18 років шанувальники епатажної пари мріють про їхнє возз'єднання.
Ірина Білик, Дмитро Коляденко
Білик і Коляденко стосунки - Діма Коляденко розповів, що у нього з Іриною Білик / колаж: Главред, фото: instagram.com/bilyk_iryna, instagram.com/kolyadenkodima_official

Український хореограф і шоумен Дмитро Коляденко перебував у романтичних стосунках зі співачкою і Народною артисткою України Іриною Білик з 2003 по 2006 рік. Фактичний шлюб пара так і не уклала, хоча чоловік робив коханій пропозицію руки і серця цілих 6 разів.

Останнім часом Коляденко і Білик часто з'являються разом, чим провокують чутки про возз'єднання. Свої стосунки вони коментували завуальовано, щоб дати поживу для нових пікантних пліток.

Однак вічно тримати інтригу артистам не вдалося. У своєму нещодавньому інтерв'ю для проєкту "Вихідний 2.0" шоумен зізнався, що хоч і був колись шалено закоханий в Ірину, зберегти ці почуття їм не вдалося. Зараз він любить співачку, яка залишилася близькою для нього людиною, але ні романтики, ні тим паче інтиму між ними немає.

відео дня

"З колишніми можна дружити, пити чай, але чашку ти не склеїш. Вона розбита була. Не можна повертатися у старі стосунки. Тільки нове життя. Ми друзі й все. У нас сексу немає вже давно", - впевнено заявляє Дмитро Коляденко.

Хто така Ірина Білик?

Ірина Білик - українська співачка, композиторка та поет-пісняр. Народна артистка України (2008). Через високу популярність (особливо в 90-ті), любов до перевтілень і величезний вплив на формування української популярної музики Білик називають "українською Мадонною". Співачка випустила 12 студійних альбомів і 48 синглів. Найпопулярніші треки: "Так просто", "Мы будем вместе", "Рябина алая", "Любовь. Яд" тощо.

Ірина Білик - останні новини:

Раніше український ведучий Слава Дьомін розкрив подробиці конфлікту з Іриною Білик, який виник між ними на тлі його інтерв'ю з колишнім чоловіком співачки Юрієм Нікітіним.

Також Ірина Білик показала, який насправді вигляд має без макіяжу. Часто артистка ховає обличчя за сонцезахисними окулярами або яскравим концертним мейкапом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти