StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

"Дівчинка видалилася": що сталося з Анною Заворотнюк після смерті матері

26 червня 2024, 09:12
1487
Анна Заворотнюк уже тривалий час не з'являється в соцмережах.
Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк взяла паузу в соцмережах / колаж: Главред, фото: instagram.com/anna_zavorotnyuk/?hl=uk

Старша донька російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка померла від пухлини головного мозку, Анна Заворотнюк кілька днів, після смерті матері, публікувала архівні кадри з акторкою. Відтоді Анна перестала з'являтися в мережі.

Як повідомляють росЗМІ, жителі країни-терориста РФ, яка почала страшне повномасштабне вторгнення в Україну, почали хвилюватися за Анну і намагаються дізнатися, що ж сталося з дівчиною після похорону матері.

відео дня

"Дівчинка видалилася із соціальних мереж. Не в прямому сенсі, але пішла в тінь. Їй це потрібно. У неї зараз зовсім інша переоцінка життя і цінностей";

"Так добре, що в Ані є і чоловік, і велика сім'я. У такі моменти по-іншому дуже складно";

"Аня сильна. Вона всі ці роки знаходила в собі сили посміхатися. Це поведінка дуже гідної і мужньої людини", - написали в мережі.

Хто така Анастасія Заворотнюк?

Анастасія Юріївна Заворотнюк - російська актриса театру і кіно, телеведуча. Заслужена артистка Російської Федерації. Під час президентських виборів 2018 року Заворотнюк увійшла до складу руху Putin Team, який виступав на підтримку диктатора Володимира Путіна. Померла 29 травня 2024 року.

Анастасія Заворотнюк померла - що відомо

Нагадаємо, 30 травня стало відомо про смерть російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка багато років боролася з раком головного мозку. На особистій сторінці Анастасії в соцмережах з'явився пост із трагічними звістками.

Нагадаємо, раніше сім'я російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка померла 30 травня і була похована 1 червня, зробила нову заяву. На сторінці акторки в Instagram, з'явився новий пост, в якому сім'я Заворотнюк дякувала усім людям, які мали відношення до лікування акторки та перебування її в лікарні.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти